Nem vagyok egy túlsúlyos lány olyan átlag vagyok, de világ életemben fogyókúráztam és csak nemrég sikerült túltennem magam ezen a megfelelési kényszeren, erre most kitalálták, hogy az iskolában az egész osztály előtt le kell mérni mindenki súlyát! Ez nem sért valamilyen jogot? Mert az orvosomtól elnézem, ő felel az egészségemért és őt megbízom ezzel, de engem ne mérjen le egy tesitanár!!! Olyan megalázónak érzem mintha levetkőztetnének! Sírni tudnék, én ezt nem akarom, tényleg kötelező jellegű?
nem vagyok olyan kovér 45-46 kilo vagyok,minket is lemérnek tesi orán mindenki előtt korbe ulunk és akkor mindneki eggyesével oda megy és rá áll a mérelgre,a fiuk is néznek meg minden de nem szolnak meg
2015. febr. 12. 21:18
12/16 anonim válasza:
10-es! Jol gondolod, nem "teccik" neki. Nekem sem tetszik. 13 eves lany vagyok, es en is megalazonak tartom. Te meg kicsit gaz ha nem tartod megalazonak, hogy en 13 evesen tudok irni, veled ellentetben! -.-"
2015. aug. 7. 15:36
13/16 anonim válasza:
Te meg kicsit gaz ha nem tartod megalazonak, hogy en 13 evesen tudok irni, veled ellentetben! ez helyes? :D
2015. aug. 7. 17:37
14/16 anonim válasza:
Mit tartassz azon megalázónak, hogy megméritek a súlyodat?
Hol itt a gond? Ha kevés vagy, akkor tutod hogy hízni kell picit. Ha meg kövér, akkor meg fogyni. Ne legyetek már ilyen kis nyafogós picsuszok! Ha tudnátok ,hogy milyen lessz a felnőtt élet, nem problémáznátok ilyen dolgokon.
A tesitanár a javatokat akarja, ezért ő a tanár. Szép napot kisasszony!
2015. aug. 7. 17:41
15/16 anonim válasza:
Viselkedhetsz úgy, hogy fejet hajtasz a magyar oktatás előtt, vagy szépen megmondod, hogy nem vagy hajlandó, elvégre a saját súlyod a te saját fizikai tested terméke, ez csak rád tartozik.
2015. okt. 5. 17:09
16/16 anonim válasza:
De itt nem az oktatáson van a hangsúly, előző...a gyerekek a bumburnyákok, és a kérdező ebből inkább akkor fog rosszul kijönni, ha pampog.
Mert azzal, hogy megtagadja TUTI, hogy cikizni fogják.
Ha viszont kiír a mérleg egy átlag tömeget, akkor egy szót nem fog senki sem szólni.
Srácként kb összesen 3-an voltunk 60-62 kilósak, a többiek nagyobb darab, 70-80 kilósak. Senki egy rossz szót sem szólt, mert senkit nem érdekelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!