Súlymérés tesiórán?!
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy túlsúlyos lány olyan átlag vagyok, de világ életemben fogyókúráztam és csak nemrég sikerült túltennem magam ezen a megfelelési kényszeren, erre most kitalálták, hogy az iskolában az egész osztály előtt le kell mérni mindenki súlyát! Ez nem sért valamilyen jogot? Mert az orvosomtól elnézem, ő felel az egészségemért és őt megbízom ezzel, de engem ne mérjen le egy tesitanár!!! Olyan megalázónak érzem mintha levetkőztetnének! Sírni tudnék, én ezt nem akarom, tényleg kötelező jellegű?2015. jan. 29. 18:40
1/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül kötelező, mondd meg h nem vagy hajlandó rá. Én ezt tenném
2/16 anonim válasza:
nálunk nem is volt ilyen soha tesiórán. mond meg, hogy nem akarsz ráállni a mérlegre mindenki előtt, mert a súlyod a magánügyed
3/16 anonim válasza:
" Ez nem sért valamilyen jogot?"
Tényleg elkorcsosult a világ...Már mindenki a joggaival dobálózik(kis iskolások is hurrá ez a jövő nemzedéke) de a kötelesség szót nem ismerik
Mit érdekel, hoyg meglátják mennyit nyomsz? Te is látod a többiek súlyát..de áh kár koptatni a billentyűzetet
22/F
4/16 anonim válasza:
Nem értem a tanárt, miért nem lehet egy terembe egyesével behívni a diákokat, hogy álljanak a mérlegre...szerintem mást is zavar ez. Egyébként a helyedben négyszemközt megmondanám a tanárnak, hogy neked kellemetlen, hogy más tudja, hogy hány kiló vagy és akkor később állnál rá a mérlegre, amikor a többiek elmentek átöltözni vagy valami.
5/16 anonim válasza:
Van egy hatalmas nagy marhaság a Net-fitt vagy valami ilyesmi. Állami szinten kötelező mindenkinek a mi tesi tanárunk szerint. Bocs telóról írok:D
6/16 anonim válasza:
Figyelj! Nekunk is lemerik, de senkit nem fog erdekelni:)) mint ahogy engem sem erdekel mas testulya, ugy nem hiszem, hogy mast is pont az enyem erdekelne!:)) Szep napot!;)
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem kicsit túlpörgöd. A kiló csak egy szám, nem valami belső magánügy, mert ránézésre is meg lehet tippelni körülbelülre.
Ha ennyire zavar, akkor menj oda a tesitanárhoz és kérd meg, hogy intézzétek szűkebb körben, de ne csodálkozz, ha cserébe ajánl egy pszichológust vagy elbeszélget veled az egészséges önképről, beteges megfelelésről, stb.
8/16 anonim válasza:
Súlymérés? Akkor az eredményt úgyis Newtonban kapjátok majd meg, azt pedig kevesen tudják átváltani valamilyen tömeg mértékegységbe, szóval felesleges hisztizned!
9/16 anonim válasza:
a súly igen is magánügy. a legtöbb gyereket nem zavarja, hogy valaki látja a súlyát. de lp nekem volt egy barátnőm gimiben 110 kg-al, na az ő súlya egy darabig poén tárgya lett miután sulis mérés után valaki kikotyogta mindenkinek, hogy már száz fölött van, és hát eléggé megviselte a dolog... egyébként én sem szeretek mások előtt mérlegre állni. kellemetlen.
10/16 anonim válasza:
jajj a kisasszonynak nem teccik a testsúlymérés? Megalázó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!