16 éves vagyok, ha egy osztálytársam szándékosan megdob vagy megrúg egy kosárlabdával tesiórán, vagy a teremben genyóznak velem és lökdösnek/dobálnak önvédelemből leüthetem őket?
nem utheted le es fel is jelenthetnek ha megteszed.
Megdobnak kosarlabdaval es te meg leutod? Jol vagy?
Arányos mértékű önvédelem... Tarts magadnál egy labdát, ha dobálnak dobálj vissza.
Viszont az iskolapszichológussal elbeszélgethetnél.
Emberek ti hol éltek? Nem lehet emiatt feljelenteni, mert akkor minden 2. ember jelentgetne az iskolába. Mióta érdekli tanárokat az igazság? Mi mikor verekedtünk jött egy tanár, széthúzott és azt mondta mennyünk órára. Alsó tagozatba még intő jár ezért, de 16 éveseknek már nem. Főleg ha tesiórán történik, mert akkor ráfogják, hogy sport baleset.
Ilyenért soha nem fognak kicsapni, max az országelső gimiből. Akkor kaphatsz egy figyelmeztetést ha sírva megy oda a tanárhoz, hogy te megverted.
Ne töketlenkedj! Ha a pszihomókussal beszélgetsz, csak jobban fognak dobálni. Másik, hogy szerintem nem vagy te olyan erős, hogy több embert leüss.
Szóval nem bújhatsz az: "Erősebb vagyok náluk, mindet megtudnám verni, csak nem teszem mert nem szabad" lepel alá.
Iskolapszichologus altalaban "disznek" van az iskolakban.
A tanar dolga hogy ezt eszrevegye! Es itt van a hiba hogy sosem figyelnek oda a gyerekekre.
Engem folyton szivattak, kezilabdaztunk gyszer es az egyik lany folyton nekem dobta a labdat hogy azutan a masik veresre karmolhassa a karomat plusz szetkonyokoltek az oldalamat. A tanar persze nem figyelt en pedig nem mertem szolni mert feltem hogy meg jobban megutalnak. Utolag belegondolva lehet jobb otlet lett volna csak sikitani egyet az idiota fulebe vagy eljatszani hogy nagy baj van es lerogyni a foldre. Mert ott akkor legalabb nem te vagy a hibas es felhivod magadra a figyelmet... Es ha a tanar kerdezi akkor mond hogy "mar regota ezt csinaljak veled es a multkori miatt faj a bordad amit megint eltalatak. " Vagy mittudomen... Hasznald a fantaziad ha maskepp nem meg de ne hagyd magad mert ezt senki sem teheti meg veled!!!
Sose probalj eroszakot eroszakkal megoldani mert azzal csak magadat is bajba kevered! Mindig gondolj magadra.
Ki mondta hogy kezdjel el sirni?
De megis hogy kepzeled? Megfordulsz es leutod akit eloszor meglatsz? lehet hogy nem is o rugta a labdat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!