Csiki521 kérdése:
Van két osztálytársam qkik cigiznek meg energiaitaloznak minden nap. Hogyan beszéljük le róla? 13/F
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy ketten vannak az hogy cigiznek meg isszák az energiaitalt hidegen hagyott.De az uncsi tesómat is belerángatták de le tudtam beszélni róla.Na a kérdés az hogy őket hogyan dumáljuk le róla.Mert az ok hogy isszák azt a löttyöt de csikkeket szívnak amit az út mellet találnak és az evfolyamtársuk az apjátol lopja a cigit Ha nem tudjuk lebeszélni róla őket hívjuk a rendőrséget??? Ha valakit érdekel a legidősebb 14 a legfiatalabb meg 12 és fél2014. júl. 11. 23:21
1/6 tetro válasza:
Aha. Szerintem ez komoly ügy. A BTK szerint az energiaital fogyasztásra való kényszerítés kiskorú esetében még az átlagosnál sokkal durvább eset. Mindenképp hívd fel ezzel az a rendőrséget.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi de nem mondta nekik egyszerűen mentek utána.eleinte 1-200 forintot vittek most meg már 2-3000forintokat.amugy az eset kiderül de a szüleik nem hitték el.Nem láttam csak az 1-ik mondta el nekem.De ha 7. be is folytatják megteszem
2014. júl. 11. 23:37
3/6 anonim válasza:
Ne hogy már felhívd a rendőrséget ilyen fas#sággal,csinálj képet vagy valami bizonyítékot fotót stb mutasd meg a szüleiknek azok majd rendesen meg hurcolják őket vagy marad a régi cucc szivjanak el egy egész doboz cigit egymás után és majd megtudják mi a helyzet bevallom énis 15évesen kezdtem el tehát énse vagyok jobb de az már elég gáz hogy a csikeket szívják tbc-t is elkaphatnak
4/6 anonim válasza:
a probléma azzal van, hogy hiába mondod el, hogy káros, sok embert nem érdekel. lehet szólni az osztályfőnöknek, hogy a szüleik nem foglalkoznak velük, de a legjobb kiközösíteni őket és nem hagyni hogy másokat belerángassák. idővel úgyis a fiatalok többsége ebbe a kategóriába fog tartozni, inkább azokkal kell foglalkozni akiket érdekel az egészségük, vagy nyitottak az érdeklődésre. ha az kialakul, már annyi embert megmentettél. mindenkit nem lehet.
5/6 anonim válasza:
Lebeszélni... Ne fárassz már. Fogadd el, hogy ezek ezt az utat választották, majd rájönnek, addig úgy sem hallgatnak semmire/senkire.
6/6 anonim válasza:
Ne a te problémád legyen. az ő bajuk.. ha ilyen hülyék haljanak meg. 25-30 éves korukban majd rájönnek h hallatniuk kellett volna rátok amikor már olyan tüdőrákjuk lesz hogy minden második levegővételnél fulladnak a köhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!