Fiú osztálytársam mindig csak a fiúkat nézi. Akkor ő most meleg?
Lehet akár biszex,lehet akár homoszexuális,de bármi is,el kell fogadd!
Azonban lehet azért nézi őket,mert fél tőlük,vagy mert éppen barátkozni akarna,csak nem mer odamenni,vagy...szóval ennek sok célja lehet.
egy idióta is ezt találta ki rólam régen, mert véletlenül ránéztem az alsógatyájára az öltözőben. Pedig marhára nem érdekelt, csak valamiért arra néztem egy pillanatra.
Nálam ez úgy van, ha van egy kínos helyzet, szinte biztos, hogy úgy reagálok, hogy félreérthető legyen.
Hát nem tudom hogy mennyire lát vetélytársakat bennük, mert egy zárkózott egyén, csak velünk beszélget meg nevetgél (elől a terem sarkában ülünk négyes fiúcsapat), az osztály 4/5-e lány, de soha nem beszél egy lánnyal se! van még 3 fiú hátul, az egyik elég jól néz ki, kéthavonta edzőtáborban van és ha ő felel, végig rajta tartja a szemét...
Amúgy első hozzászólók: a féltékenykedés/irigykedés sokkal inkább a nőkre jellemző, nem ránk :P ő meg biztos nem egy ilyen alkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!