Szerintetek az osztálytársam meleg?
Ez mégis mit számít neked, kérdező? Mi változna, ha az lenne?
Amúgy meg ilyen jelekből ne nagyon akarj gyanakodni, mert nem mindig egyértelműek. Attól, hogy ha valaki meleg még nem feltétlen fogja rázni a seggét, meg ilyen baromságok.
2-es: Azért, mert nem kor függvénye a dolog.
A kérdést próbáltam olyan normálisan feltenni, ahogy csak tudtam.Szóval, amiket láttam, nem baromságok, hanem észrevételek, és semmit nem számítana, csak érdekelnek, hogy ezek utalhatnak-e arra, hogy ő meleg.
Én pedig érzek férfiak és nők iránt is vonzalmat, férfiak iránt többnyire, de mivel nők iránt is, úgy gondolom, hogy ez biszexualitás.Csupán irritál hogyha körös körül vagyok véve lányokkal.De persze, lehet hogy meleg vagyok, és?Nem ez volt a kérdés, azt is csak példának hoztam fel.
Aki a kérdésre adott választ, annak köszönöm. :)
Könyörgök, ne hívjuk nemi identitásnak a szexuális orientációt.
Kérdező: mint az első válaszomban írtam, 50%, mert vagy igen, vagy nem. :) Nehéz eldönteni ezek alapján. :)
A legjobb, ha finoman ezen irányba tereled a beszélgetést vele, hogy mi a véleménye a melegekről/biszexekről stb.
Ne már, én is szoktam egyik tenyeremet az arcomra tenni a másik kezemmel mega padot "pirkálni" de ez kváranem azért van mert meleg vagyok hanem mert szétreped a fejem a fáradtságtól :D
17/F
ha az is, magánügy.
abból meg amit leírtál egyáltalán semmire sem lehet következtetni.
egy nem meleg is lehet csendes, meg vakargathatja a padot.
istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!