Szerintetek az osztálytársam meleg?
ha tetszik, hívd randira! legfeljebb azt mondja, hogy nem érdekled, mert nem vagy az esete...
amúgy meg, nincs ráírva az emberre a szexuális preferenciája, attól, hogy valaki csak a másik nemmel barátkozik, meg te épp a fenekét stírölöd és azt képzeled, hogy rázza neked, attól még valaki nem lesz homoszexuális
Csak szerintem beteges, hogy ennyi mindent megfigyeltél nála?:D Tuti bele vagy zúgva.
A kérdésre válaszolva pedig sztem meleg, de az ilyen kérdések feleslegesek. Ha nincs merszed megkérdezni, közelíteni felé akkor sosem tudod meg az igazat.
Igen hát egyértelmű hogy tetszik neked :D
Háát, igazából ráismerek fiatalkori önmagamra a leírásodban, kivéve hogy én nem lógtam a csajokkal.
Szerintem biszex, nem tudom olyan konkrét dolgot nem tudok leszűrni a leírásból. Persze tudom nem rí le mindenkiről az hogy meleg, pl rajtam sem vennék észre. És én olyan 65%-ot mondanék :)
Én kb. ugyanilyen voltam 16 éves koromban és meleg vagyok. Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy azok közül, amiket felsoroltál, egyik sem bizonyítja azt hogy meleg lenne. Ismerek olyan fiúkat is, akik többnyire csak lányokkal barátkoznak és biztos vagyok benne, hogy nem melegek.
Javasolnám, hogy próbálj meg összebarátkozni vele és beszélgetni vele (bár ez lehet, hogy nem könnyű), viszont ne kérdezz rá egyből, hogy meleg-e. Ha valaki megkérdezte volna tőlem 16 éves koromban, én valószínűleg letagadtam volna (mert féltem, a körülöttem élő emberek többsége elég homofób volt), annak ellenére, hogy tudtam, hogy az vagyok. Szóval csak óvatosan közelítsd meg ezt a témát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!