Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az osztálytársam...

Szerintetek az osztálytársam meleg?

Figyelt kérdés
16 éves.Mindig női társaságban lehet őt látni, az összes szünetben.Lányokkal is ül, velük sokat beszélget, jól el van velük.Amikor fiúk között van, pl.tesi óra öltözőjében, csoportos tevékenységekkor, stb. akkor elég halk, néha-néha odaszól egy témához, de általában csak elvan a telójával és csendben ül.A megjelenése, öltözködése, beszéde nem vall arra, hogy meleg, lenne, sőt.Ez viszont az is lehet, hogy ezzel próbálja kompenzálni a másságát, mivel talán túl igényes is, de ha valaki rá néz, nem sejtené róla hogy meleg, esetleg a tekintetéből, ami azért sokat elárul.Órán sem nagyon szokott megszólalni, csendes fiú, meg néha olyan megnyilvánulásai vannak, hogy egyik tenyerét az arcára teszi, a másik kezével pirkálja a padot, ezt általában lányok szokták.Egyetlen fiú barátja van, de nem vele szokott szünetekben beszélni, szerintem csak azért barátok, mert egy helységből járnak busszal a mi sulinkba.Az sem zavarja őt, hogyha teles tele van a hely ahol éppen van lányokkal.Ha egy fiú sincs ott, az sem, pedig velem történt már ilyen, hogy beálltam valahová, és pár percen belül mindkét felől rengeteg lány kezdett övezni (nem velem beszéltek, hanem egymással), viszont ilyenkor gyorsan próbálok fiúk közé kerülni, mert így elég kínosan érzem magam, pedig én biszexuális vagyok.A járása, abban viszont sántít valami.. nem olyan laza, férfias járás.A lábait egyenesen szedi előre, lassú mozdulatokkal, talán a fenekét is rázza egy keveset.Barátnője nincs, viszont tavaly volt egy rövid kapcsolata egyik osztálytársunkkal, de hamar véget ért.Nők között sokkal felszabadultabb.A kezeit általában összekulcsolja, és mindig rágózni lehet látni.Ezen kívűl, ma egy másik o.társam szemben ült velem, és én láttam, hogy hátrafordult, majd egy rápillantott gyorsan a hátsójára, csak egy pillanatra, és utánna rögtön visszafordult.Ez már elég sok gyanus indok.Szerintetek, mennyi az esélye 1-100%-ig, hogy meleg, ha úgy sem lehet ezt pontosan megállapítani?

2013. szept. 20. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

ha tetszik, hívd randira! legfeljebb azt mondja, hogy nem érdekled, mert nem vagy az esete...

amúgy meg, nincs ráírva az emberre a szexuális preferenciája, attól, hogy valaki csak a másik nemmel barátkozik, meg te épp a fenekét stírölöd és azt képzeled, hogy rázza neked, attól még valaki nem lesz homoszexuális

2013. szept. 21. 08:29
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Csak szerintem beteges, hogy ennyi mindent megfigyeltél nála?:D Tuti bele vagy zúgva.

A kérdésre válaszolva pedig sztem meleg, de az ilyen kérdések feleslegesek. Ha nincs merszed megkérdezni, közelíteni felé akkor sosem tudod meg az igazat.

2013. szept. 21. 12:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tetszik neked. Baratkozz vele, kezdd valami kozonseges indokkal, aztan majd eldol hogy all a dologhoz. Pl hivd el egy buliba, aztan megaltod milyen fejet vag hozza. Ha nem vagytok kulonosebben joba, de megis egy osztalyba jartok, akkor ez nem lesz feltuno. Viszont ha bejossz neki, akkor tuti levagja.
2013. szept. 21. 12:24
 14/19 anonim válasza:
100%

Igen hát egyértelmű hogy tetszik neked :D

Háát, igazából ráismerek fiatalkori önmagamra a leírásodban, kivéve hogy én nem lógtam a csajokkal.

Szerintem biszex, nem tudom olyan konkrét dolgot nem tudok leszűrni a leírásból. Persze tudom nem rí le mindenkiről az hogy meleg, pl rajtam sem vennék észre. És én olyan 65%-ot mondanék :)

2013. szept. 22. 15:53
 15/19 anonim válasza:
100%

Én kb. ugyanilyen voltam 16 éves koromban és meleg vagyok. Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy azok közül, amiket felsoroltál, egyik sem bizonyítja azt hogy meleg lenne. Ismerek olyan fiúkat is, akik többnyire csak lányokkal barátkoznak és biztos vagyok benne, hogy nem melegek.

Javasolnám, hogy próbálj meg összebarátkozni vele és beszélgetni vele (bár ez lehet, hogy nem könnyű), viszont ne kérdezz rá egyből, hogy meleg-e. Ha valaki megkérdezte volna tőlem 16 éves koromban, én valószínűleg letagadtam volna (mert féltem, a körülöttem élő emberek többsége elég homofób volt), annak ellenére, hogy tudtam, hogy az vagyok. Szóval csak óvatosan közelítsd meg ezt a témát. :)

2013. szept. 28. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
én meg olyan fiút ismerek, aki eléggé nőies, mégis van barátnője.... bár az is lehet, hogy csak látszatkapcsolat, ki tudja...
2013. szept. 28. 19:01
 17/19 Angelik@ ***** válasza:
40%
Vannak meleg fiú barátaim és sok hasonlóságot fedeztem fel a leírtak alapján. Szerintem meleg, szóval ha előtted vonaglik, csapj rá egy hatalmasat a seggére...és majd akkor nem rázza olyan sokat, ha már így is azt kuksizod mindennap.:D
2013. okt. 21. 19:59
 18/19 anonim válasza:
Én 0,56%
2014. jan. 24. 19:27
 19/19 anonim válasza:
Ra voksolnék
2014. jan. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!