Súlymérés tesi órán?
Szóval tesiórán vannak ezek az új mérések, és az egyik az súly és testzsísszázalék. Fogytam nyár eleje óta 15 kilót, de még sajnos elég sok vissza van... Egyszerűen amikor megtudtam, hogy lesz ez kb. 2 mhete ajdnem sírva fakadtam.. Azóta minden tesi előtt kb. halálfélelmem van... Ezen vagy a jövő héten tényleg aktuális lesz már, de annyira nagyon félek...
Én értem, hogy mások is látják, hogy kövér vagyok. De az akkor is más, mintha hangosan kimondják az összes lány előtt. Amúgy jóban vagyok mindegyikkel, soha senki nem piszkált az osztályból, de akkor se szeretném... A tesitanár előtt se, mert 9.-ben elég sokat piszkált, hogy fogyjak le...
Nem fogok kiakadni, hisztizni, csak megmondom, hogy nem. Ez 'mennyire' kötelező? Vagyis lehet ennek valami következménye?
Fogyj le. De tényleg. Próbálj egészségesen étkezni, inkább többször egyél, de keveset, ne zabálj és sportolj sokat.
Ui.: mi tesiórán dolgozatot szoktunk írni
1# tudom, hoyg elég viccesen hangzik :D de ez nekem tényleg hatalmas probléma, kb. 10 éves korom óta próbálok lefogyni, és ez a rémálmom kb.. ls tudom, hogy gáz lesz, hogy a dagadt csaj nem akar egyedül mérlegre állni, de akkor is inkább vállaom ezt, mint hogy mindenki eltt hangoisan kimondják...
2# mondom, hogy elkezdtem már, de néhány nap alatt nem fogok tudni hatalmas változásokat elérni..
Tudod mit? Igazad van, ne engedd, hogy ezt tegyék.
Ez is egy pszichés terror, hogy mennyire felesz meg az átlagnak, a kilógó részek lenyesésének a módja (képletesen értve).
Teljesen megértem a félelmedet, ez így megalázó. Mondom úgy, hogy nem vagyok se lány, se kövér.
Ne viccelj!
15 kiló az egész jó!
Van még hátra? Nocsak, eddig is ment, ez után is menni fog!
Mi történne, ha a tanárnak 4szemközt megmondanád, hogy nehéz volt ezt a 15 kilót lefogyni és nem esik jól, hogy még piszkálnak emiatt. Az nem segít, ha csak a fejedhez vágják. Ha valóban segíteni akar a fogyásban, olyat találjon ki, ami lelkesíti a folyamatot.
Az elhízásnak lehet következménye. Nagyon sok minden. De talán egy orvos szájából hitelesebb, ezért kérdezd meg a háziorvosodat.
Rendszeres mozgás mellett és kiegyensúlyozott étrenddel élsz, akkor nem kell izgulnod pár felesleges kiló miatt. A elhízottságot kerülni kell, de túlsúly nem jelent gondot.
Annyira megértelek, ezzel telt a gyerekkorom.
Minden évben egyszer volt márás az orvosiban. És szó szerint halálfélelmem volt előtte.
Aztán nyolcadikban lefogytam azt a 15 kilüt, azóta vége:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!