Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon elegem van az osztálytársaimból. Többi lent.

Figyelt kérdés

Az osztályban minden lány teljesen elr*bancosodott, és rossz szemmel nézik, hogy emiatt nem velük lógok. Én nem változtam meg, de bennük nagyot csalódtam, emiatt szint már rájuk sem nézek. Inkább fiúkkal voltam, és nem bírták elviselni, hogy velük is nagyon jól elszórakozom (sőt, még jobban is, mint anno velük), emiatt mostanában (mármint a lányok) folyton rólam beszélnek, engem bámulnak stb, amit egyébként egyáltalán nem értek, mert ha nem szeretnek (én sem őket), akkor miért jó nekik, hogy egész nap más témájuk sincs, csak én? Nem igazán tudom kezelni az ilyen helyzeteket, kérlek segítsetek, hogy mit csináljak.

/Azt még hozzáteszem, hogy a suliban már egy csomó embernek elhordtak, emiatt egyre többen vannak az ellenem lévő "táborban"/

2015. jan. 28. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Verekedj!
2015. jan. 28. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Nekem még nyáron volt olyan, hogy a strandon merevedésem lett :D Vicces volt, de senki nem bámult meg.
2015. jan. 28. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Bocsi, nem ide akartam írni :D
2015. jan. 28. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves van még hátra abból a suliból?

Próbáld meg őket elkerülni, még a tekintetüket is! Ne mutatkozz szomorúnak, mindig légy vidám, boldog, keress más osztályból barátnőket, akikkel mehetsz a buszhoz, beszélgethetsz szünetben. Légy jóban a fiúkkal, és bírd ki valahogy ezt az időszakot. Gondolj arra, hogy a baj nem veled, hanem velük van!

2015. jan. 28. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát elöször is nehéz a helyzet, mert sajnos minden osztályban van egy olyan személy, akit kiközösítenek vagy nem bírnak a többiek. Őket az zavarhatja, hogy Te normális lányként viselkedsz és nem r*bancosan úgy mint ők. Az én osztályomban is volt ugyanilyen konfliktus nap mint nap, de vagy mogszoksz vagy megszöksz. Nemtudom, hogy mit tanácsoljak, de elöszőr is mindig azt mutasd, hogy értelmesebb vagy náluk. Ne hagyd, hogy a kis hülyeségükkel tönkre tegyék a napod. Próbáld megbeszélnoi velük a dolgot, hogy ők most tényleg egy ilyen hülyeség miatt szálltak rád? Ez őket minősíti. Ha jól elszórakozol a fiúkkal akkor már nem vagy egyedül. Ők biztos melletted állnak. Aki meg nem és ewlhiszi nekik a hülyeséget az így járt. Aki a barátod az úgyis tudja, hogy nem igaz és melletted fog állni. Ha nagyon nem lehet velük beszélni akkor nézd őket levegőnek. Tudom ezt könnyű mondani, de ha nagyon nemmegy akkor kérj tanácsot olyanoktól akikkel jóba vagy. Például a fiúktól akikkel elhülyéskedsz. Azért ők mégiscsak jobban tudják, hogy mi ott a helyzet, mint itt az ismeretlenek. Írással nehéz jól szemléltetni egy bizonyos helyzetet.
2015. jan. 28. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit is mondhatnék neked...nézd,tudom könnyű mondani,de próbálj meg velük nem foglalkozni és koncentrálj arra,hogy ezt lássák is.Gondolom,ha azt látják,hogy nem vált ki belőled negatív reakciót a bunkóságuk és a butaságuk,akkor majd idővel lekopnak rólad.

Ha pedig hazudoznak rólad...idővel úgyis kiderül,hogy azok mind nem igazak.Ők pedig,ha valóban elr_banc_sodtak,idővel meg is lesznek pecsételve,amire még 20-30 év után is emlékezni fognak a fiúk.

2015. jan. 28. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:

#4 #5 #6

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

2015. jan. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!