Mit csináljak? Már nagyon elegem van az osztálytársaimból. Többi lent.
Az osztályban minden lány teljesen elr*bancosodott, és rossz szemmel nézik, hogy emiatt nem velük lógok. Én nem változtam meg, de bennük nagyot csalódtam, emiatt szint már rájuk sem nézek. Inkább fiúkkal voltam, és nem bírták elviselni, hogy velük is nagyon jól elszórakozom (sőt, még jobban is, mint anno velük), emiatt mostanában (mármint a lányok) folyton rólam beszélnek, engem bámulnak stb, amit egyébként egyáltalán nem értek, mert ha nem szeretnek (én sem őket), akkor miért jó nekik, hogy egész nap más témájuk sincs, csak én? Nem igazán tudom kezelni az ilyen helyzeteket, kérlek segítsetek, hogy mit csináljak.
/Azt még hozzáteszem, hogy a suliban már egy csomó embernek elhordtak, emiatt egyre többen vannak az ellenem lévő "táborban"/
Hány éves van még hátra abból a suliból?
Próbáld meg őket elkerülni, még a tekintetüket is! Ne mutatkozz szomorúnak, mindig légy vidám, boldog, keress más osztályból barátnőket, akikkel mehetsz a buszhoz, beszélgethetsz szünetben. Légy jóban a fiúkkal, és bírd ki valahogy ezt az időszakot. Gondolj arra, hogy a baj nem veled, hanem velük van!
Mit is mondhatnék neked...nézd,tudom könnyű mondani,de próbálj meg velük nem foglalkozni és koncentrálj arra,hogy ezt lássák is.Gondolom,ha azt látják,hogy nem vált ki belőled negatív reakciót a bunkóságuk és a butaságuk,akkor majd idővel lekopnak rólad.
Ha pedig hazudoznak rólad...idővel úgyis kiderül,hogy azok mind nem igazak.Ők pedig,ha valóban elr_banc_sodtak,idővel meg is lesznek pecsételve,amire még 20-30 év után is emlékezni fognak a fiúk.
#4 #5 #6
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!