Vajon milyen sérelem lehet az, ami 10 év után is számít és nem hívnak meg egy középisk osztálytalálkozóra, sőt külön megkérnek, ne menjek?
A történet rövid: facebook, kapok levelet olyan osztálytárstól akivel érettségi idején 10 éve beszéltem utoljára, azóta nem is látom.
Közli osztálytalálkozó lesz 10 éves, jelezzek vissza, ha megyek.
Visszajelzek, megyek.
Erre jön a válasz, hogy igazából nekem nem is akart írni, tévedésből írt, és igazából megkér rá, ne menjek el, mert „többek” nem örülnének nekem.
Hogy ki az a többek, azt nem írta, én meg nem kérdeztem ezt se, meg mást se, ha nem akar engem, nem megyek.
De azért mégis érdekelne, mi a jó franc lehet az a sérelem, ami még 10 év múlva is sérelem, mikor 10 éve azt se tudják rólam élek-e vagy meghaltam. Szóval olyan fontos nem lehetek a régiek közül senkinek, ép ezért nem értem. Mit számít hogy elmegyek-e, akkor is leszartak mikor együtt jártunk, hát most már mit számít az egész?
Mi a helyes? Ha behúzom fülem farkam és nem megyek, hiszen ezt kérték, vagy -mivel nyilvános helyen lesz-csak azért is elmegyek?
Csesszétek meg nem akarjátok hogy itt legyek? Hát csak azért is itt vagyok!
Szerintem rá kellene kérdezned "mit követtél el"
Egyébként ez hatalmas bunkóság!
"Mit számít hogy elmegyek-e, akkor is leszartak mikor együtt jártunk, hát most már mit számít az egész?"
Ha ez így volt akkor meg nem is kellene foglalkoznod az egésszel. De nehezen hiszem hogy egy olyan ember sincs akivel szót értettél néha beszélgettél, és akivel most is beszélgetni tudnál.
de amúgy 28 éves embereknek már felnőtteb fejjel kellene gondolkozni!
ha "véletlenül" meghívott akkor fogszorítva is elviselni ha elmész
Ezt a részt hagyjuk, de az tény hogy olyan ember ott tényleg nincs akivel 10 évig akár egy szót is beszéltem volna.
"
és akivel most is beszélgetni tudnál. "
Szerintem is inkább kérdezz rá, különben csak ezen fog kattogni az agyad. Lehet, hogy noha azt gondoltad, semleges vagy számukra, mégis bosszantottad őket, mert jobb jegyeket szereztél náluk, vagy volt egy idegesítő szokásod, ami miatt esetleg kibeszélhettek.
Mindenesetre valóban paraszt az, aki rád írt.
Mi a helyes? Ha úgy cselekszel, ahogy te szeretnéd. El akarsz menni az osztálytalálkozóra? Akkor menj. Nem szeretnél? Akkor ne menj. Ne az vezéreljen, hogy másvalaki mit szeretne.
Egyébként meg: ez egy embernek a véleménye. Egy osztály meg 20-30 főből áll. Olyan közösség meg nincs, ahol mindenki kedvel mindenkit, akár indokolt, akár indokolatlan a harag. A "többen" meg vagy tényleg csak egy embert jelent, csak így akarta nyomatékosítani a vágyát, vagy legfeljebb pár hasonlóan sekélyes haverját jelenti.
Az ok meg lehet ezer féle, de úgy gondolom, nem érdemes ezzel foglalkoznod. Főleg egy olyan ember véleményével, aki ezen a meglehetősen emberileg primitív szinten áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!