Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozóra mi értelme...

Osztálytalálkozóra mi értelme van párokat elvinni?

Figyelt kérdés
Végig csak ott ülnek, nem ismernek senkit, nem is kötetlen a buli.
2014. szept. 27. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ki hogy érzi, kinek hogy van kedve, kinek hogy áll hozzá a párja, milyen volt az osztályközösség, stb.

Nem vagyok egy osztálytalálkozókra járó típus, de ha mennék és jönne velem a párom, ahogy ismerem, valószínűleg még így a számára ismeretlenek közt is többet beszélne, mint én, úgyhogy ő biztos nem csak ott ülne. Meg én bármilyen baráti társaságban vagyok, nem érzem magam kötöttebbnek, ha ő is velem van, a volt osztálytársak körében meg pláne, mert nekünk nem volt egy jó osztályközösségünk.

Más esetben, ha volt egy nagyon jó osztályközösség és nyilván a régi emlékekről megy a beszélgetés, a párunk meg visszahúzódóbb típus, akiről tudjuk, nem érezné jól magát, akkor nem igazán van értelme ezzel kínozni.

2014. szept. 27. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
tehát azért viszik az emberek osztálytalálkozóra az emberek a párjukat mert rossz volt az osztályközösség és nem akarnak unatkozni?
2014. szept. 27. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem való oda és nem értem miért viszik. Az első leírta mi lehet az egyik oka de nem törvényszerűen az.
2014. szept. 27. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Azért, hogy röhögjünk rajtuk, hogy mennyire elcseszték az életüket.
2014. szept. 28. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem sokszor azért viszik, mert nem tudnak meglenni a párjuk nélkül. Pontosabban úgy hiszik, h. a párjuk nélkül már nem "illik" elmenni egyedül sehova.

(Ami szerintem nem igaz, mert két egész ember alkot egy párt, külön személyiséggel. Nem kell mindig mindenhova együtt menni..)

2014. szept. 28. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan oka is lehet, hogy szeretné, hogy a párja megismerje a volt osztálytársait, így kicsit jobban részese legyen a múltjának.

Vagy tényleg csak kíváncsiságból megy el, nem a jó kapcsolat miatt és a nap nagy részében nem akar unalmas témákról cseverészni az osztállyal.

Vagy pont az osztálynak szeretné bemutatni a családját, a párját.

Én nem szoktam osztálytalálkozókra járni, úgyhogy nem is tudom, egyedül mennék-e, ha mennék, vagy a párommal, de az biztos, hogy nincs olyan buli, amit azért ne éreznék kötetlennek, mert ő ott van.

2014. szept. 28. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!