Most menjek vagy se? Segiitsetek kerlek!
Figyelt kérdés
2 honappal ezelott egy metal banda frontembere(enekese)voltam,de aztan kiszalltam.Volt egy masik enekesuk de o kilepett es most visszahivtak engem.en igent mondtam es holnap(szerdan)van a probank.De eddig egyik tag sem szolt vissza h pl hanytol van vagy ilyesmi.Folyoson is csak koszonunk es kesz.Mit csinaljak?Menjek vagy ne? Egyaltalan akarjak ok meg???2015. jan. 20. 10:44
1/7 anonim válasza:
lehet nekik énekes kell és nem te...csak te is énekes vagy...
te mit akarsz? akarsz énekelni?
2/7 A kérdező kommentje:
En akarok enekelni csak nem akarok palimadar lenni ha nincs lo jo a szamar is.erre amit irtal en is gondoltam es felek h igazad van.Egom miatt nem tom most mi legyen
2015. jan. 20. 11:32
3/7 anonim válasza:
Ha már egyszer igent mondtál te leszel az aki segget csinál a szájából, ha nem mész el.
Ha zavar kérdezd meg, hogy na hányra menjek srácok?
Ha nem zavar akkor várjál amíg szólnak, ha nem szólnak nem mész.
Az élet nem olyan bonyolult :c.
4/7 A kérdező kommentje:
De ha nem megyek akkor ,,nem csinalok segget a szambol" ahogy te mondanad ?? Istenem egy kerdes volt van meg ezen az oldalon kedves ember???
2015. jan. 20. 11:43
5/7 anonim válasza:
Úgy értettem hogy ha nem szólnak akkor hova mennél? Mikor mennél?
Menj és kérdezd meg, ha szeretnéd, hogy mikor menj és hová.
Bocsánat ha sggfejnek tűntem, nem akartam.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok semmi gond koszi
2015. jan. 20. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!