Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti amikor 9-be új osztályba...

Ti amikor 9-be új osztályba mentetek, hogy léptetek be? :D

Figyelt kérdés
..mármint, hogy köszöntetek e, hogy illeszkedtetek be meg ilyesmire vagyok kíváncsi

2015. jan. 16. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a kézfogás tényleg érdekes téma. Középiskolában nálunk is elkezdődött ez a dolog, de én is úgy látom, hogy csak azért, mert felnőttesnek akartak tűnni. Persze én nem zavartattam magam, ha kezet nyújtanak illik viszonozni, de azt sose bírtam amikor megjött valamelyik srác és mindenkin végigment aki már ott volt, de az a kézfogás inkább lógatás volt a részéről. Hát engem k*rv*ra nem kell megtisztelnie azzal, hogy még a kezét se tudja tartani, határozott szorításról meg ne is beszéljünk. :(
2015. jan. 17. 13:00
 12/14 anonim válasza:
Nem tudom én nem csináltam nagy ügyet az első gimis napomból tudtam melyik terembe kell menni föl mentem a terembe benyitottam köszöntem le ültem egy még szabad helyre ami szimpatikus volt és ennyi meg oda mentem beszélgetni pár emberhez akikkel gólyatáborban is voltam :)
2015. jan. 17. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Én gólyatáborból már ismertem az osztályt, szóval könnyebb volt. Az igazán rossz az gólyatábor előtt volt, a vonatállomáson, mikor oda kellett mennem a sok gyerekhez. Akkor odaálltam egy hasonlóan elkeseredett fejet vágó csaj mellé, és vele kezdtük el beszélgetni.
2015. jan. 18. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lábbal léptem be. Egyébként nyitottnak kell lenni és akkor a dolgok gördülékenyen mennek.
2015. jan. 31. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!