Hogyan érjem el hogy menô legyek az osztályba? és hogy akarjanak a fiuk?
Sportolj keményen.
A fiúk oda vannak a szép formákért.
Lehet ez kerek popsi vagy egy nyáron kivillantott szép has ha felveszel egy toppot.De még egy szép vékony formás női kar is vonzó tud lenni a lábakról nem is beszélve.
Ápolt külső, jó smink, szép hosszú haj vagy ha rövidebb akkor is jó fazonra lehetőleg fru-fruval.
Szép alakra feszülős cuccok, latex gatya egy jó magassarkú csizmával.
Nem kell feltűnően qrvásnak lenni vagy ilyesmi csak egy kicsit kivillantani az előnyöket.
Körmöket szépre megcsinálni, én személy szerint elhányom magam ha egy nőnek a keze gusztustalan.
Ápoltság,igényesség,sport.
És nem vagyonokból. Feszülős gatyát kapsz a kínaiba is 500-ért, szóval nem pénzfüggő a dolog.
Legyél kedves, "jófej", nem mindig az a menő aki beszól.
Feltéve, ha a pozitív "menőségre" vágsz.
Nekem nagyon tetszik, ha egy formás lány "feszülős" farmerban van.
Nem kell feltétlen smink, vagy kivágott póló, aki szép az mindenhogy szép :D
Ez a "cicagatya" vagy mi a halál szerintem egy harisnya, nem tartom szépnek, vonzónak.
Persze ha qrvás menő akarsz lenni, akkor szóljál be mindenkinek, aki szembe jön, legyen rajtad 5 kiló smink, csak kivágott ruhát hordj stb. Bár szerintem ez azért már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!