Hogy mennél be egy olyan osztályba ahol senkit se ismersz?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először az új osztályomba. Ez most bonyolult, hogy miért a 2. héten kezdem el, de nem is ez a lényeg. 9. osztály gondolom még annyira ők sincsenek összeszokva, de mégis ismerik egymást én pedig senkit nem ismerek. Valószínűleg mindenki nézni fog nagyokat, hogy mit keresek én ott meg ilyenek, mert általában ez van:D Hogy menjek be? Hogy kezdjek el beszélgetni/barátkozni anélkül, hogy tolakodó vagy idegesítő lennék? Hogy legyek jóba mindenkivel? Tudom, hogy olyan nincs, hogy mindenki szeressen, de jó lenne, ha senkivel nem lennénk ellenségek. Nagyon-nagyon izgulok:) Nem is szeretem ezt a beilleszkedős részt.:) Lány vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 8. 13:52
1/7 anonim válasza:
Kihúzott vállakkal, mosolygósan belépsz,köszönsz és bemutatkozol. Megkérdezed, hogy hová ülhetsz le? Ha nem figyel rád senki, kicsit hangosabban megismétled.
2014. szept. 8. 13:59
2/7 anonim válasza:
Képzeld, amikor ők is először mentek oda, őket sem ismerte senki.
2014. szept. 8. 14:00
3/7 anonim válasza:
Mosolyogj! :) A vidám, mosolygós embereket mindenki könnyebben befogadja.
2014. szept. 8. 14:03
4/7 anonim válasza:
én is új vagyok,mindenki ismer mindenkit,csak engem senki.Aki hasonló kaliber mint én,egyből megtalált,mellém ült és segített beilleszkedni.Sajna nem minden helyen vannak olyanok akik igy fogadnak,a többséggel hadilábon állok mert abszolút nem olyan vagyok mint ők,de hát ez egyéntől és helytől,helyzettől függ,ki milyen,mivel visszahúzódó vagyok számíthattam volna rá hogy igy ök se közelítenek meg,ellenben mikor órán együtt dolgozunk vagy bekapcsolódom,máris kedvesebbek. Azok akikről meg azt feltételeztem hogy utálnak,csak néztem hogy bejelöltek és lájkolták a képeimet:) szóval mindig van remény és pozitiv csalódások
2014. szept. 8. 14:06
5/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, amikor ott leszel sokkal rosszabb lesz a helyzet, és sokkal jobban fogsz izgulni, de addig hawaii van (pár óráig még legalábbis)...
2014. szept. 8. 15:21
6/7 anonim válasza:
én is kilencedikes vagyok volt gólyatábor de nem voltam első nap én érkeztem utolsónak :DD mermérne' :D rohadtul nem volt kedvem semmihez, ideges voltam, fáradt voltam szóval bementem leültem az első padba és egész nap meg sem szólaltam :DD második nap már nem voltam ennyire fáradt szóval összehaverkodtam egy csomó mindenkivel az osztályból, de ha szerencséd van egy jó közösségbe kerülsz, nekem szerencsém volt és ennyi. tök mindegy hogy ki mit mond mert ha ott leszel úgyis más fog történni, én is úgy indultam el hogy na most akkor szétröhögöm magam, mert alapvetően egy ilyen személyiség vagyok, erre alig mozdultam :DD
2014. szept. 8. 16:58
7/7 anonim válasza:
Mielött bemész nagy levegőt veszel. Berúgod az ajtót és elüvöltöd magad:
Na ki itt a legkeményebb f@"szkalap?!
Ha élve kijutsz akkor tisztelni fognak és elismert leszel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!