Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha csillagász...

Mit tegyek ha csillagász akarok lenni, de nem tudom behozni a matek hátrányomat? Pedig tanulom, de a tanárom se vesz komolyan

Figyelt kérdés

2015. jan. 13. 19:12
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
47%

#2 vagyok. Azt hiszem te élsz tévedésben, öcskös. Nekem, veled ellentétben vannak csillagász és asztrofizikus barátaim. Én sem vagyok egy hülyegyerek matekból (évfolyamelsőként, kitüntetett mesterdiplomát szereztem a BME-n), de az én matek tudásom a közelébe sem ér attól amit mondjuk egy ELTE Csillagászatin elvárnak.

A középiskolai matekot a szellemileg legalul elhelyezkedők szintjére lőtték be, ha ez sem megy, akkor jótanács, hogy messziről kerülj számolást igénylő szakmákat. Ha pedig a mateknak nem láttad soha értelmét, akkor NAGYON el vagy tévedve. Tulajdonképpen a matek és a nyelvtudás az egyetlen értelmes output abban a 12 éves nyáladzó vegetálásban, amit ma magyarországon iskolának neveznek.

2015. jan. 13. 19:49
 12/39 A kérdező kommentje:
10.magából indult ki,én földrajzból király vagyok,most akkor ennyi erővel én is írhatnám azt aki földrajzból hülye az egy senki
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt írta, hogy ha a matek nem megy akkor ne legyen még takarító se, hanem azt, hogy:

"Ha pedig valaki a középiskolai matek hátrányát nem bírja behozni, az még McDonalds takarítónak se menjen, nem hogy csillagásznak, bocs."

Van különbség!

14/39 anonim ***** válasza:
17%
#12 Ez a "magából indult ki" pedig milyen duma már, bsszameg? Ezt az óvodában hallottam utoljára. Nye-nye-nye az én apukám erősebb.
2015. jan. 13. 19:51
 15/39 A kérdező kommentje:
14.Téged ki kérdezett?
2015. jan. 13. 19:53
 16/39 anonim ***** válasza:
17%

# 15

Mibe, hogy szőke nő vagy?:D

2015. jan. 13. 19:54
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Bakker ez a honlap neve is!

Meg ne sértődj azon, ha valaki neked nem tetsző választ ad.

2015. jan. 13. 19:54
 18/39 A kérdező kommentje:
Honnan tudod egyáltalán hogy csaj vagyok?
2015. jan. 13. 19:55
 19/39 anonim ***** válasza:
45%

Ne beszéljétek le a továbbtanulásról, menjen csak, akár mérnökire is. Majd megtapasztalja.

1 félév utána szia vagy bepótolja 1 hét alatt a szakközepes matekot.

2015. jan. 13. 19:56
 20/39 anonim ***** válasza:
55%

Ja, és külön bónuszpont a cukiságodért, amiért azt gondolod, hogy a földrajz tudás önmagában a legyen ön is milliomos 500.000s kérdésének megválaszolásán felül bármire alkalmas egy olyan korszakban, ahol másfél másodperc alatt bármilyen földrajzi adatot elő lehet teremteni az internet segítségével.

Elárulom, hogy azok akik földrajzból pengének gondolják magukat, nem csillagásznak mennek, hanem mondjuk ELTE geográfusnak. És aztán rájönnek, hogy ez semmire nem jó, tehát végül átképzik magukat valami statisztikusnak (matek), kvantitatív elemzőnek (matek), vagy térinformatikus/GIS szakembernek (matek, info), vagy otthagyják a szakmát. Ennyit a földrajzról, pusszancs. Ha van még kérdésed a való világról, akkor állok elébe.

2015. jan. 13. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!