Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha a felvételinél megjelolom...

Ha a felvételinél megjelolom h 1. x 2. y 3. z és felvesznek mind a haromba de en az x (1. helyen jelolt) helyett az y ba akarok menni az lehetseges?

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Olvasd át újra a felvételi tájékoztatót, ez egy egyszerű kérdés, megtalálod benne.
2015. jan. 12. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:
nem azert irtam ki ezt a kerdest mert meg nem olvastam csak mert nem tudom ertelmes valaszokat kerek
2015. jan. 12. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
1x van lehetőség a sorrenden változtatni, úgy tudom a központi megírása után. Ezek után már nincs lehetőség módosítani. Ha mindkettőbe felvennének, az elsô helyen lévőbe kell menned.
2015. jan. 13. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig le van írva minden, IQ 70 felett nem szabadna, hogy problémát jelentsen egy ilyen szöveg értelmezése.

Ahogyan írták, egy megadott időszakban, az érettségi vizsgák lezajlása után (ez jellemzően július első hete) EGY ALKALOMMAL változtathatsz a sorrenden, indoklás nélkül. Törölni vagy új szakot felvenni a listára nem lehet, csak sorrendet változtatni.

Tehát ha a feb. 15-ig leadott sorrended az "x, y, z" volt, de te közben rájöttél, hogy jaj az öribarid mindenképpen az "y" helyre akar menni és ezért te is, akkor július első hetében megváltoztathatod a sorrendet "y, x, z"-re, ekkor ha elég a pontod "y"-hoz, akkor oda vesznek fel mindenképpen. Akkor is, ha közben összevesztek az öribariddal.

De ennyit 18 évesen azért illene felfogni segítség nélkül is.

2015. jan. 13. 14:08
 5/6 A kérdező kommentje:
főleg hogy 14 vagyok :) de köszönöm az értelmes válaszokat
2015. febr. 24. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia:) igen ,ha felvettek akk lehetséges :) csak kicsit telefonálgatni kell asszem
2015. febr. 26. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!