Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan működőik a felvételinél...

Hogyan működőik a felvételinél, ha változtatni akarok valamin?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a regisztrációs csomagomat és vannak dolgok, amin törni kezdtem a fejemet. Először is, ha meg akarok bármit is változtatni, akkor újra el kell küldenem az egészet hitelesítő adatlapon vagy az automatikusan feldolgozásra kerül és kapok új regisztrációs csomagot? Vagy ha egyszerűen adatokat kell változtatnom, akkor újra végig kell csinálni az egész procedúrát? Meg mi a helyzet a maradék nyomtatványokkal? Ugye még ott van az érettségi és az évvégi bizonyítvány, amit el kellene küldenem és emellett még remélhetőleg meg lesz az angol nyelvvizsga is. Ezeket ugyanarra a címre kell elküldeni?
2013. máj. 22. 10:32
 1/1 anonim ***** válasza:
én simán rámentem, hogy sorrendmódosítás, mentés. kiírta, hogy a kérelem feldolgozás alatt van, azt kész. én nem gondolom, hogy aki idáig eljutott, annak megint az egészet újra meg kell csinálni.
2013. máj. 22. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!