Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azt mondják a suliban hogy...

Azt mondják a suliban hogy k**va vagyok. (? ) Részletek lent 

Figyelt kérdés
Sziasztok:) 12 éves (rocker) lány vagyok és a suliban ku**áznak az osztálytársaim nagy része ... rákérdeztem egyszer , hogy miért és azt mondták "mert nem úgy öltözködsz ahogy mi és nem hallgatsz olyan zenéket mint mi" ... és ez csak szerintem hülyeség amit csinálnak???? Lehet hogy én vagyok a nem normális hogy más zenét hallgatok .De szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

2015. jan. 12. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért lennének az "ilyenekből" k.rvák? :)
2015. jan. 12. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Hülye 3,14csák, nem kell velük foglalkozni :D Én is rocker vagyok igaz fiú de engem is érnek atrocitások, csak mert nem olyan vagyok mint a többi ;)
2015. jan. 12. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez az ostoba, tengerszint alatti, primitív felfogás csupán ezt a szánalmas "csordát" minősíti. Nincs saját egyéniségük, az üresfejű,prostituált kedvenceik számukra a mintaadó példakép. A zene a lélek legbelsőbb rezgéseire is hatással van, feltöltődünk tőle, érzelmeket közvetít,azonban az érett belsővel rendelkezőket nem skatulyázza be. Ebben a korban formálódik az egyéniséged, az útkeresés természetes. Egyébként a rockzene a barokk utóda ;). Ne foglalkozz velük, éretlenek mind a korukat, mind a lelküket illetően. Járj a saját utadon, ne is légy a szélben nádszál a fatörzs helyett. Erről még egy keleti mondás eszembe jutott: Miért legyek középszerű barack szilvaként, ha szilva felvállalásával a legérettebb, legédesebb lehetek? Bizony nem mindenki szereti a szilvát, hiába te vagy az egyik legérettebb, finom példány. Nincsenek egyforma emberek, minden személyt más formál. Az érett gondolkodású egyénekben nem gyűlölködést vált ki primitív módon a másik tőle különálló, más érdeklődési köre, hanem elfogadja.

Szóval ne is foglalkozz velük, nagyon buták még, ha így folytatják, azok is maradnak..

Egyébként én is az voltam, sokáig ez a zene határozta meg az öltözködésemen túl még a viselkedésemet is. Ez nem túl helyes dolog, mert kell, hogy önálló személyisége legyen az embernek. Rájöttem, hogy emellett kedvelem a népzenét, a világzenét és néha jól esett egy egy régebbi(!) populáris dal meghallgatása is, ettől még nyugodtan hallgattam Iron Maidentől kezdve folk metálon át a szimfónikus metál együttesekig, ami jól esett/esik a lelkemnek és feltölt.

Sok sikert és tarts ki az egyéniséged, az elhatározásod,az ízlésed mellett! :)

L/23

2015. jan. 13. 13:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak : ez nagyon meghatott még senki nem mondott nekem ilyen kedves szavakat:))) ... nagyon köszönöm a válszod
2015. jan. 13. 14:21
 15/17 KJUsul ***** válasza:

Ez mindig így van. Ismered a mondást: az kiabál akinek a háza ég. Nincs ízlésük, a zenék, amiket hallgatnak szarok, így keresnek valakit aki kilóg és azt szekálják. Ezek a kis rap-es rib.nc.k lefogadom a fél osztályt lesz.pt.k már a wc-ben.... ezért is kell valaki nekik, akire rávetíthetik a saját bűneiket. Szánalmasok.

Egyszóval ne törődj velük, légy büszke rá, hogy neked van ízlésed és egyéniséged. Akik ezért lek.rv.znak, azok le vannak sz.rv..... jó magyarsággal. Hehe.

2015. jan. 13. 15:18
 16/17 Kizzsi válasza:
Lehet nem is ismerik a fogalmat.Hallották valahol.
2015. ápr. 27. 21:44
 17/17 PappZs válasza:
Sziaa! Ugyan régi a kérdés de azért remélem észreveszed a válaszomat. Szard le a hülyéket! Csak azért írok mert én is 12/L vagyok és imádom a tankcsapdát valamint Marilyn Manson a kedvenc énekesem és gondoltam beszélgethetnénk. Ha gondolod írj privátot! :)
2016. jan. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!