Szerintetek, tényleg le kell mondjak az egyetemen tanulásról? Részletek lent.
Sziasztok,abban kérném a nálam tájékozottabbak segítségét,hogy lehet-e egyáltalán így jelentkezni bárhová is,vagy nem.
Az érettségim 2-es matek,4-es angol,4-es magyar,5-ös töri és 5-ös belügyi rendvéd ismeretek eredményeket tartalmaz.
Mindegyik középszintű, emeltem semmiből nincs,duplázással van 350 pontom.
Sajnos ezzel a pontszámmal az első helyen megálmodott NKE-ről le kellett mondanom,hiába az 5-ös belügy 350 ponttal szóba sem állnak velem(talán levelezőn de az sem biztos),és mindennek tetejébe még ráadásul nem igazán van közös metszetem a reál tantárgyakkal inkább humán vagyok.
Ennek tükrében vagyok kíváncsi hogy szerintetek van-e olyan egyetem ahová van esélyem bekerülni.
NKE-n nincs önköltséges, levelőző is csak kevés, de szerintem semmiképp se mondj le azonnal az álmodról! Mivel most kérdezed, ezért legközelebb csak tavasszal van lehetőséged próbálkozni, addig simán fel lehet készülni!
A többi egyetemre is bekerülhetsz, de azt nem mondtad, hogy melyik szakok érdekelnének.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Utolsónak:
Tulajdonképpen bármi jöhet amihez humán tárgyak kellenek nagyon sok minden érdekel ezért is nem tudok erre úgy válaszolni,mert tényleg sokrétű az érdeklődésem.
Utolsó előtti:
Sajnos egységsugarú átlagmagyar vagyok,nem igazán vet fel a pénz,diákhitelt sem szeretnék felvenni mert nem szeretnék mínuszban indulni a nagy életben.
A matek viszont nem lenne rossz ötlet de a kettes is nehezen volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!