Próbaidő alatt vagy után mondjak fel? (Részletek lent)
Szeptembertől mesterképzésre megyek, a munkáltatóm nem egyezett bele, hogy ennyit hiányozzak (minden pénteken suli van, így heti egy napot hiányoznék). A sulit választottam. Július 7-én letelik a próbaidőm, addig bármikor felmondhatok, utána viszont már van 1 hónap felmondási időm. Sokat kellene tanulnom a felvételi vizsgákra is. Mikor lenne érdemes felmondanom? Július 7 előtt, hogy ne legyen felmondási idő, vagy július 25-én, ez esetben augusztus 25ig kellene lennem, de nem lenne időm tanulni a felvételire ( plusz a leállás augusztus első két hetében lesz, így nem tudom, a felmondási időbe bele számít-e ez. Szabim sajnos nincsen, mivel fiatal vagyok, és a cégnél sok a leállás, szünet, így minden előre ki volt adva. (Eleve mínusz 4 nap szabadsággal kezdtem.)
köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!