Túl formás a seggem Mindenki azt fogdossa mit csináljak?
Figyelt kérdés
A suliban is mindenki a seggemet nézi es azt fogdossák csipkedik csapkodják stb...mar nagyon zavar nem tudom mit csinalljak😐2015. jan. 7. 17:13
21/47 anonim válasza:
"....Hulyeliba,sorry.
16/L"
-ááh, ezen besírtam :D jól megkapta szegényke xDD
22/47 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem mutogattam magam! En is mar farmert hordok hosszabb felsokkel de meg ugysem szaltak le rólam hiaba pifozom fel őket hiaba üvöltőm le a fejüket minden hiaba:/
2015. jan. 7. 17:29
23/47 A kérdező kommentje:
Pofozom*
2015. jan. 7. 17:30
24/47 A kérdező kommentje:
Ja es nem küldök kepet senkinek!
2015. jan. 7. 17:31
26/47 anonim válasza:
gyanus h kitaláció, csak szeretnéd te ha fogdosnák:)
Ha tényleg jo segged lenne már linkelted volna..
27/47 anonim válasza:
Minden reggel iskola kezdés előtt egyél babot.Jó sokat,hogy legyen tartalék.S amikor megfogdos valaki ,akkor eressz el egy galambot.
28/47 anonim válasza:
Egy hatalmas pofont adsz annak aki ezt csinálja és vége lesz. Mi az hogy fogdosnak??!! leöntöd őket egy jó kólával aztán majd abbahagyják. Foglalkoz a tanulmányaiddal nem a hüllyékkel.
29/47 anonim válasza:
Térdeld tökön, aki fogdos :). Az működik :)
30/47 A kérdező kommentje:
Ez a kolas otlet tetszik😂
2015. jan. 7. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!