Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van hogy összejöttem egy fiúval nagyon szeretem,ő is engem de 2fiú osztálytársam elkezdenek cseszegetni ronda megjegyzéseket tesznek arra a fiúra akivel vagyok.Már rohadtul unom őket feltudnám mind a 2-őt rúgni.Azt se tudják ki az.Legalább is az egyik akiben megbízok neki én hülye gyerek elmondtam.Nagyon megbántam.hogy tegyem hóvá?Mit hazudjak neki?Félek hogy elmondja valakinek.És miért cseszegetett azzal a fiúval hónapok óta mikor a barátom?:P
2015. jan. 3. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyerekes dolgok...

Nem kell foglalkozni azzal amit mondanak, mert minnél jobban idegesít, annál inkább csinálják.

2015. jan. 3. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Henike12 világfájdalmas legendáinak következő epizódja.
2015. jan. 3. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:

1)

köszi!

2)

kussolj,mert szájbaváglak!-.-

2015. jan. 4. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi lennék, hogy a neten keresztül hogy fogsz te bárkit is szájbavágni...
2015. jan. 4. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Na gyere b
2015. jan. 4. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:
szánalmas ..........!-.-
2015. jan. 5. 17:31
 7/7 anonim válasza:

Szia :) Le kell őket ****. Miért titkolózol, hogy ki az a fiú? Ha szereted... vállald fel. A fiúk amúgy is később érnek. Ők még gyerekesek hozzád képest, így akarnak cukkolni mert biztosan tetszel nekik.

Az én tanácsom ez lenne. Úgyis elfelejtődnek az ilyen dolgok. Ja ,és semmi képen se hazudj!

2015. jan. 12. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!