Már csak pár hónapom van hátra a középiskolában, de nem bírom úgy érzem tovább. Hogy bírjam ki a maradék időt?
3 és közel fél évet kibírtam az iskola nyomorékaként, akiről az a hír terjeng hogy egy nagy antiszociális senki, vagy valami ilyen jellegű dolgok, és még kitudja mi minden más. Viszont mindig is pletykálgattak rólam itt a hátam mögött.
Mindenki furcsa szemmel néz rám, és senki se hajlandó normálisan szóbaállni velem.
Kibírtam így 3 és közel fél tanévet, nehezen de sikerült, van még hátra pár hónap. Viszont úgy érzem az utolsó hónapok a legnehezebbek. Már megőrülök, nem bírok nap mint nap ezek közé az emberek közé járni, próbálom lesz*rni a dolgokat, de nem megy, a lelkem mélyén nagyon bánt. Legfőképpen az osztályom viselkedése, akik amúgy nagyon jóba vannak egymással, jól összekovácsolódott társaság, egyedül rajtam néz keresztül mindenki. Most lesz a szalagavató is, ott is nagyon "jól" fogok kinézni a sok osztálytársam között magányosan...
Azt hiszem betelt a pohár így ballagás előtt pár hónappal. Meg vagyok alázva folyton, megalázó ez az egész nekem.
Ezt már kibírod :)
Leszarod őket.
Az esik nekik jól, ha te rosszul érzed magad.
Talán jobb vagy náluk és ez nekik nem tetszik .Ne hagyd,hogy gyõzzenek feletted.Járj emeltfõvel, olykor-olykor nyugisan mondd nekik, hogy most jól vagy,megnyugodtál, hogy szekálsz engem?Ha megnyugodtál,akkor OK.
A pletykákat irigy emberek inditják,
az ostobák terjesztik,
és a hülyék hiszik el.
Na ezért járjál emelt fõvel.
Nézd, iskolába járj, érettségizz le... de a szalagavató nem kötelező ünnepség. A ballagásban nem vagyok biztos. De legfeljebb kérsz orvosi igazolást a távollétre.
Nem vagyok híve a "menekülésnek" a problémák elől, de ha a családod nem költ fél vagyont arra, hogy ott lehess és ők is ott legyenek a szalagavatódon, akkor hagyd ki.
A többit meg már fél lábon guggolva is kibírod. a CÉL LEBEGJEN A SZEMED ELŐTT. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!