Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én ezt már nem bírom tovább,...

Én ezt már nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, kezdjük az elején. Az egész úgy kezdődött, hogy van két legjobb barátom, egy fiú és egy lány. A fiúval rokonok vagyunk, nagyon szoros a kapcsolatunk ezért néha megöleljük egymást és ez nem tetszett az egyik osztálytársunknak. Róla annyit kel tudni, hogy lány és ő az osztály középpontja, pedig egy megbízhatatlan önző gonosz személyiség. Szóval ő féltékeny lett a rokonommal való barátságomra ezért elkezdtek kicikizni minket egy másik osztálytársunkkal (aki utál engem). Idáig ez nem is lenne baj előfordult már ilyen máskor is, viszont kezdett elfajulni a dolog. Mivel mindenki ennek a 2 lánynak akar megfelelni ezért kitalálták, hogy elkezdik piszkálni a barátaimat és engem, de nagyon durván. Belekötnek minden egyes dologba amit csinálunk vagy mondunk, megtesznek mindent, hogy megbántsanak minket. Ez 2 nap alatt történt. A 2. nap délutánján az osztály középpontja facebookon bocsánatot kért tőlem, de ennek ellenére másnap ment minden ugyan úgy. Odáig fajult a dolog, hogy elsírtam magam a suliban és a 3. óra előtt haza akartam menni ( csak a rokonom nem engedte meg). Így 15 perc késéssel értünk be matek órára. Itt jött a második probléma. A matek tanárunk egyben az osztályfőnökünk is és valamiért nagyon utál engem, szerinte kellemetlen személyiségem van. Megkérdezte mit csináltam eddig, én pedig elmondtam hogy az osztálytársaim nagyon megbántottak és haza akartam menni. Erre a kedves tanárnő azt válaszolta, hogy csak visszakapom azt, amit az évek során ők kaptak tőlem. Na én itt akadtam ki, mivel 7 éven át mindenki tőlem kérte el a házit, leckét ha nem értettek valamit engem kértek meg, hogy segítsek és én mindig megtettem. Nem gonoszkodtam senkivel, vagy ha mégis mindig bocsánatot kértem. Ez a piszkálódás már egy hete megy, minden nap sírok, már fáj tőle a fejem. Lassan már édesanyám is ott tart, hogy biztosan én vagyok a hibás pedig nem. Az összes tanár utál mert azt sohasem látják mikor piszkálnak csak azt amikor megvédem magam. A barátaim mellettem állnak, de én már nem bírom tovább. Egyszerűen nem lehet beszélni az osztálytársaimmal.

2013. dec. 12. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ilyenekkel sok mindent nem tudsz kezdeni, ez a legnagyobb baj. Főleg, ha az anyukád sincs az oldaladon.

Majd alkalomadtán kérdezd már meg az ofődet határozottan, hogy konkrétan mit adtál az osztálytársaidnak, amivel most a jelenlegi helyzetedet "kiérdemelted".

De azért azt megsúgom, hogy hányok az olyan tanároktól, mint amilyen a tiéd.

Más tanároknak mi a véleménye rólad?

2013. dec. 15. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az egyik felük szeret, a másik felük utál. De azóta a helyzet normalizálódott kicsit, azért köszönöm a kedves választ. :)
2013. dec. 16. 20:31
 3/5 anonim válasza:
Szia! :) Lehet, hogy későn írok de nagyon, nagyon sajnállak! :(( Szerintem próbálj azzal a két emberrel beszélni akik cikiznek a rokonoddal, hogy kéritek fejezzék be mert nagyon rosszul érzed magadat. Ha ez nem segít anyukáddal beszélj és ha meggyőzted hívd be az igazgatóhoz!!! Amúgy az ofőd egy ro***ék. KITARTÁÁS! :)
2014. jan. 23. 19:12
 4/5 anonim válasza:
Én már régen megütögettem, meghúzogattam volna a hajukat. Ilyen nincs, de manapság a k*rvák irányítanak mindent. Szólj anyukádnak, hogy egy másik suliba szeretnél járni. Vagy szólj az ofőnek, hogy nincs igaza, mert nem hagynak békén, és miért hazudnál.
2014. jan. 23. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. jan. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!