Nem bírom tovább ideje feladnom?
Senkim sincs... Nincsenek barátaim. Se batátnöm. Úgy érzem senkinek se kellek.
Gyulölöm az életem..
suliban szinte mindig egyedul vagyok és ez az osztályfönökömnek is feltunt, félre hívott és megkérdezte mi van velem.
Az osztálytársaim többsége beképzelt, akiket szintén utálok.
Úgy érzem mindenki lenéz de nem tudom mi a baj velem.
Néha ugy érzem kicsit jobb kedvem van, de pár perc mulva megint úgy érzem senkinek se kellek. Miért vagyok még életben??????
Öngy!lkosságra is gyakran gondolok de még ahhoz sincs merszem hogy megtegyem.
mit tegyek???????
Hiába kelek fel úgy hogy ez egy jó nap lesz, végul mindig ugyanúgy végzödik a napom: A sötétben fekszem egyedul és hajnalig zenét hallgatok.
Úgy érzem ez az egyetlen dolog ami még a lelket tartja bennem. De nem tudom hogy még meddig...
16/F
A fene sem tudja, 16 évesen én is így gondoltam, de az a baj, hogy most is, pedig 27 vagyok. Akkor kellet volna megtennem, de még most sincs bátorságom, plusz most már másokért is felelős vagyok.
Utálom a munkatársaim, mert mindenki azt hiszi, hogy ő tudja a frankót, én meg szó nélkül dolgozom, mégis engem utálnak. Aludni nem tudok, mert rémálmaim vannak a munkahelyemmel, ha ébren forgolódom, másnap nem tudok dolgozni. Szar az egész. Van, hogy átbőgök egy egész napot. Néha meg tudom beszélni valakivel a dolgot, akkor pár napig jobban vagyok.
Tudod, mindig az van bennem, hogy nincs jogom megölni magam, mert az élet egy ajándék, és nem csak magamra kellene gondolnom, hanem másokra is. Amikor nagyon el vagyok keseredve, azt mondom magamnak: az én életem már egy nagy rakás szar, nem törődöm a saját életemmel, mert minek, de akkor legalább amíg itt vagyok, akkor segíthetek másoknak, másokért vagyok itt, mert másoknak még segíthetek, akár csak azzal, ha meghallgatom őket, a bajaikat. Szóval talán keress egy lehetőséget, hogy másokon segíthess. Én így állok hozzá. Ha csak magamra gondolok, akkor legszívesebben megölném magam, de másokra gondolok, és próbálok segíteni másoknak. Engem ez tart életben most.
Ha van kedved beszelgetni :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!