Mert van ez? Hogyan lehetne valtoztetni? 13/L
Figyelt kérdés
Az van h semmi kedvem sincsen mostanaban tanulni,mar vagy ket honapja, pedig eleg jo tanulo vagyok(hetedik) es az osztoly legjobb matekosa. de mostanaban valahogy nm erdekel a tanulas. :(2015. jan. 2. 16:07
1/12 anonim válasza:
Velem is ez van de nekem van rá okom, mármint tudom miért nincs kedvem tanulni. Egyébként én is hetedikes vagyok és lány. Ezt csak te tudhatod, hogy miért nem érdekel a tanulás. Gondolkozz el rajta. ehet amiatt van mert rossz a közérzeted legalábbis velem ez van. Ha szeretnél részletesebben beszélni erről vagy bármi másról akkor írj nyugodtan. :) L
3/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy cipőben járunk :)
Mostanában semmi sem érdekel és nem tudom miért.
És én éltanuló volt, még év elején is, most meg kb 3,9 csak az átlagom.
13/L
5/12 anonim válasza:
3-assal ne törődj! :D 1-es voltam.
6/12 anonim válasza:
Nekem már évek óta nincs egy kicsi kedvem se tanulni, mégis az osztály legjobb tanulói között vagyok. Nekem annyi elég, hogy tudatosítottam, hogy csak akkor érhetem el a jövőben amit akarok, ha megfelelőek a jegyeim.
7/12 A kérdező kommentje:
es nm lehet mit csinalni h valami megvaltozzon :/
2015. jan. 2. 16:41
8/12 A kérdező kommentje:
#7 hanyadik osztajos vagy? fiu v lany?
2015. jan. 2. 16:43
9/12 anonim válasza:
biztos az ötös lottó számain töröd a fejed
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!