Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan fiú, aki ilyen...

Van olyan fiú, aki ilyen miatt ennyire elérzékenyült? 20/F

Figyelt kérdés

Az egyik volt fiú osztálytársammal a gimnázium utolsó három évében nagyon jóba lettünk, tényleg ennyire nem hiszem hogy állt hozzám közel valaki, az utóbbi időkben meg sem kellett szólalnunk és tudtuk mire gondol a másik.

Ősztől külföldre ment ki tanulni, ma találkoztam vele először fél év után. Most legalább tavaszig nem látom majd megint, és rá meg a közös élményekre gondolva elkapott a sírás, mondjuk szerintem ezt még ő sem hinné. :( Nagyon rég nem sírtam.

2014. dec. 21. 19:59
 1/7 piriiiii ***** válasza:

Hát, biztosan vannak.

De ezt ne reklámozd mások előtt szerintem.

Úgy vélem, hogy teljesen természetes a sírás nőnek, férfinak egyaránt, és azt is elhiszem, hogy nagyon közel érzed magadhoz ezt a srácot, de tényleg ne reklámozd, hogy elsírtad magadat. Előtte főleg ne. :D

2014. dec. 21. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy reklámozom, de itt legalább névtelenül ki tudom magamból írni.
2014. dec. 21. 20:12
 3/7 piriiiii ***** válasza:
Hát, azt mondjuk gondoltam, hogy nem közlöd mindnekivel. :D
2014. dec. 21. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van, és ez normális. Mindenkinek vannak ilyen nosztalgikus érzései, és ha a felszínre jönnek, nem szégyen megélni őket. Ettől még nem vagy kevésbé férfias.
2014. dec. 22. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Mégis mi ne lenne normális ebben? :) Ember vagy és vannak érzelmeid. Az más dolog, hogy társadalmilag kevésbé elfogadott dolog, ha egy férfi sír... ki tudja, talán a távoli jövőben pont fordítva lesz. :D
2014. dec. 22. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
:))) én 1,5 hónapig jártam egyetemre egy csoporttársammal, de ő otthagyta, és már többször megsirattam a hiányát xd én nagyon érzékeny vagyok :D
2014. dec. 23. 03:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, sőt! Ha ennyire jóban vagytok azt hiszem egyszer el is mondhatod majd neki, nem fogja félreérteni. Ez nem más, mint az igazi tiszta barátság jele. Egyébként én is voltam így egyszer régen.
2014. dec. 24. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!