Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem mert odajönni a...

Miért nem mert odajönni a tanárom hozzám?

Figyelt kérdés

Ha látom hogy a tanárom szó szerint néz, de úgy hogy a két kezével támasztja a fejét, én meg elfordulok, azt azért tette mert beszélni akart velem, és ő nem mert odajönni hozzám? Majd utána a táblánál, ideges volt,rám is nézett fél szemmel talán ez miatt mert nem néztem én őt? és akkor is rám rám nézett de idegesen,majd hárman maradtunk az osztályban,és tölük megkérdezte hogy miből érettségiznek,engem nem kérdezett.. Ki érti ezt?

Bocs hogy itt írom le a problémámat,de nem tudom mit tegyek,ha megint lesz iskola,mit tehetnék?

Én semmi rosszat nem tettem,de sajnálom az egészet is,mert nem tudom mit tegyek..

2014. dec. 13. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezek a mai tanárok milyen gátlásosak :))
2014. dec. 13. 12:29
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Csak képzelődsz. Miért menne oda bárkihez is a tanár óra közben? Nem azért van ott, hogy veled beszélgessen, hanem, hogy az egész osztályt tanítsa.
2014. dec. 13. 12:40
 3/12 A kérdező kommentje:
2# ERŐSEN KÉTLEM ennek van előzménye
2014. dec. 13. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Álmodozzál csak .)
2014. dec. 13. 18:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Szerintem te valamit félreértesz..

Egyneműek vagyunk

2014. dec. 13. 18:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Látom hiába írtam ki senki nem érti, beszélni én nem fogok vele, mert ő volt a hunyó az egészben
2014. dec. 13. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztos nem "nem mert" odamenni hozzád, mégis miért tartana tőled? :D Valami más lehetett az oka, talán pont terajtad látott valami elutasítót vagy ki tudja, és azért nem akart téged "zavarni" a kérdéseivel, amikor csak hárman maradtatok. Vagy egész egyszerűen csak beképzelted...
2014. dec. 13. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:

De miért, mi történt? Ha nem írod le, akkor hogy értenénk?

Akkor biztos a történtek miatt nem akart beszélni veled....csak ehhez jó lenne tudni azokat a történteket.

#7 voltam

2014. dec. 13. 18:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Sérelmeimet megfogalmazva leírtam neki facebookon,erre nem reagált,hanem a könnyebb utat választva felfűgesztette a faccebokját szó szerint..

az osztályban arra bezzeg volt ereje hogy óltogasson..nem szóltam neki,de nem akartam így elválni tőle kb ennyi

2014. dec. 13. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Na most az értelmes válaszhoz még két dolgot kéne megtudni.....

Mik voltak azok a sérelmek, és milyen stílusban/hogyan írtál a tanárodnak?

Mert ez sem mindegy!!

2014. dec. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!