Miért nem mert odajönni a tanárom hozzám?
Ha látom hogy a tanárom szó szerint néz, de úgy hogy a két kezével támasztja a fejét, én meg elfordulok, azt azért tette mert beszélni akart velem, és ő nem mert odajönni hozzám? Majd utána a táblánál, ideges volt,rám is nézett fél szemmel talán ez miatt mert nem néztem én őt? és akkor is rám rám nézett de idegesen,majd hárman maradtunk az osztályban,és tölük megkérdezte hogy miből érettségiznek,engem nem kérdezett.. Ki érti ezt?
Bocs hogy itt írom le a problémámat,de nem tudom mit tegyek,ha megint lesz iskola,mit tehetnék?
Én semmi rosszat nem tettem,de sajnálom az egészet is,mert nem tudom mit tegyek..
Szerintem te valamit félreértesz..
Egyneműek vagyunk
De miért, mi történt? Ha nem írod le, akkor hogy értenénk?
Akkor biztos a történtek miatt nem akart beszélni veled....csak ehhez jó lenne tudni azokat a történteket.
#7 voltam
Sérelmeimet megfogalmazva leírtam neki facebookon,erre nem reagált,hanem a könnyebb utat választva felfűgesztette a faccebokját szó szerint..
az osztályban arra bezzeg volt ereje hogy óltogasson..nem szóltam neki,de nem akartam így elválni tőle kb ennyi
Na most az értelmes válaszhoz még két dolgot kéne megtudni.....
Mik voltak azok a sérelmek, és milyen stílusban/hogyan írtál a tanárodnak?
Mert ez sem mindegy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!