Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » MIt gondol most akk rólam a...

MIt gondol most akk rólam a tanárom?

Figyelt kérdés

5. ota tanit minket. Mindig is szeretett. Most 7. es vagyok. Kémiát meg a biologiat tanitja nekunk. Kemiabol irtunk egy dolgozatot amire senki sem tanult. Nekem 2-es lett. Következő oran feleltetett(akk meg nem tudtuk a dolgozat eredmenyeit), amire nem tanultam. Amiket nem tudtam azokat megkerdezte a tobbiektol. Senki sem tanult, ezert senkisem tudta a valszt. Mindnek KIS EGYEST ADOTT es a felelelet vegen azt mondta hogy elegtelen. ÉS BEIRTA AZ EGYEST MIKOZBEN A TOBBIEK SEM TANULTAK NEKIK MEG CSAK KIS EGYEST ADOTT.Kövi orara nagyon sokat tanultam. Irtunk egy dogat ami hibatlan lett nekem. Ma irtunk bioszbol tz-t. Az ora vegen elkezdi, hogy milyen cuki voltam az egyik kepen amit felrakott az egyik baratnom a facere. És elkezdett aradozni hogy milyen édi vagyok, DE BERTA AZ 1-EST MEG A 2-EST IS CSAK UGY SIMAN PEDIG(SZERINTEM) IMÁD.

Légyszi mondjátok meg a véleményeteket, hogy csak én túlzom el vagy nem tudom... Köci :)

#jegy #tanulás #tanár #iskola #Felháborodottság
2014. dec. 2. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy az életben ez legyen a legnagyobb problémád!
2014. dec. 2. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, attól még, mert egy tanár nagyon kedvel téged emberileg, az nem azt jelenti, hogy diákként kivételezhet! Nyilván beírja a rossz jegyet is, ha azt érdemled, nem fog azért jó jegyet adni vagy eltekinteni a a rossz felelettől/dolgozattól csak azért, mert te milyen cuki vagy és mennyire kedvel. Engem is nagyon kedvelnek a tanáraim, ahol lehet, segítenek is, de nyilván nem kezelnek ilyen téren máshogy.

Szóval örülj neki, hogy egy rendes, erkölcsös tanár tanít, aki ráadásul még kedvel is téged!

2014. dec. 2. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
te feleltél, az egyes járt neked. normális tanár nem kivételezik valakivel csak azért, mert kedveli. A leírtakból azt látom, hogy a tanárod korrekt és igazságos.
2014. dec. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!