Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert kozeledik felem egyre...

Miert kozeledik felem egyre inkabb a testneveles tanarom?

Figyelt kérdés

Egy ideje eszre vettem,hogy a testneveles tanarom mashogy viszonyul hozzam.Ket eve tanit engem,de mostanara egesz joba lettunk.Kb. par hete becezget,sokszor ram mosolyog....A mai nappal azonban az elettemmel kapcsolatos sok gond miatt elegem lett es bementem az oltozobe....O ora utan bejott es azt mondta,hogy neki nyugodtan elmondhatom,es O tudja jol hogy itt mindenki milyen de en vagyok az O egyetlen perspektivaja.....Vajon miert lett hirtelen ez az egesz?Nagyon osszezavar es nem tudom mi valtozhatott tavaly ota....En semmilyen okot szerintem nem adtam erre,megcsak nem is vagyok egy kirivo pasizos lany....Ha tudnatok valamilyen jo tanacsal szolgalni,nagyon megkoszonnem!Egyebkent nem egy vidam embersajnos, ezt megfigyeltem,de mellettem mindig mosolyog vagy viccelodik :)

16/L

2014. dec. 11. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, jó lesz vigyázni.
2014. dec. 11. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg akar kufircolni , ebben biztos lehetsz.
2014. dec. 11. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kell mindjárt rosszra gondolni. Lehet a kijelentésével azt szerette volna inspirálni, hogy más vagy mint a többi lány az osztályban.A visszafogottságod tetszik neki. De ez még koránt sem azt jelenti, hogy érzelmeket táplálna irányodba. Észrevehette, hogy szomorú vagy és ezzel a mondatával azt szeretné elérni, ha gondjaid vannak, akkor fordulj hozzá bizalommal.
2014. dec. 11. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:
de meg csak nem is vagyok egy sportos alkat....szerintem ha a dugasra menne,akkor a kirivo es csinosabb lanyokkal kezdnene....
2014. dec. 11. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt tudom tanácsolni, ha el is mondsz neki valami személyesebb problémát magaddal kapcsolatban akkor jól figyeld meg a válaszaiban, illetve kérdéseiben a reakcióját. Felnőtt emberek normális esetben a hozzájuk bizalommal forduló fiataloknak soha nem fognak az intim dolgaikra rákérdezni, kíváncsiskodni, túlzottan belemélyedni. Illetve nem fognak intim megjegyzéseket tenni!Egy tanár-diák viszonynál az intimitásnak nincs helye! Főleg nem általános és középiskolában!

Én továbbra is azt mondom,hogy egyenlőre ne gondolj ilyenre! De ha "közel engeded"magadhoz légy résen, hogy mit és mennyit mondasz el magadról és jól figyelj oda milyen kérdéseket tesz fel!

2014. dec. 11. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2014. dec. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!