Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi baja van a tanáromnak?

Mi baja van a tanáromnak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két hétbe a tesi tanárom mindenféle megjegyzéseket tesz rám és nem tudom mi okból.Az osztályból én vagyok szinte az egyetlen aki minden órán szó nálkül mindent megcsinál és mindig van felszerelése..Nem igazán illeszkedek be az osztályba és nem vagyok az a mindenen röhögő tipus,hanem inkább csendesebb,visszahúzodóbb vagyok és többségbe fekete ruhákat hordok.Ő pedig folyton megjegyzéseket tesz rám.Pl: "Deppressziós vagy,hogy mindig ilyen felyet vágsz?" Már megint feketébe vagy?Nincsen más szín számodra a világon?" "Mit különcködsz folyton?Talán máshogy kéne viselkedned és be kéne illeszkedned az osztályba!" Meg az is zavar még,hogy eddig csak ötöseim vannak és szinte minden gyakorlatot jól meg tudok csinálni és amikor gerendán kellett gyakorolnunk hát szépen leestem róla.Ő pedig egyből,hogy mi a fenét bénázok nem igaz,hogy azon a nyamvadt gerendán sem tudok fent maradni.És csak velem ilyen.Megérteném,ha azokkal viselkedne így,akik mindig ellgják a tesit,végig röhögik,vagy nem is öltöznek át se.Vagy ezt csak én vettem nagyon a lelkemre?

2014. dec. 7. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az ilyen szituációkat mindig is úgy kezeltem a suliban, hogy valamelyik szünetben/fogadóórán odamentem a tanárhoz, és kerek-perec megmondtam neki a problémámat. Megkérdeztem, mi a gondja velem, miért ilyen, mit gondol, ezzel mit fog elérni stb. Te is nyugodtan odamehetsz hozzá, és elmondhatod, hogy nem érzed fairnek, hogy téged csesztet folyamatosan, mikor a, azon kevesek egyike vagy, aki szorgalmas a tesi órán, nem lóg és mindig van felszerelése, tehát tisztességesen készülsz és ott vagy; b, neki, mint a tanárodnak semmi köze nincsen ahhoz, te milyen ruhákat hordasz, és milyen szinten vagy beilleszkedve a közösségbe.

Ha ezután még inkább cseszeget, lehet menni az igazgatóhoz is.

2014. dec. 7. 14:17
 2/4 Sezlonyrugó válasza:
Megbeszélni vele négyszemközt hogy állítsa le magát. Ha nem segít, akkor cirkuszt csinálni, és kirugatni
2014. dec. 7. 14:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat.Hát remélem,hogy meg tudom vele beszélni,csak kicsit tartok tőle,hogy ott is valami olyat mond..Sajnos nagyon rosszul tudnak esni az ilyen dolgok.Nagy felhajtást viszont nem akarnék szóval igazgatóhoz semmiképp nem mennék.
2014. dec. 7. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem szereti, a fekete színt:)
2014. dec. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!