Mit tegyek ebben az esetben?
A matektanáromról lenne szó. Kölcsönös a ''szimpátiánk'', de én nem mutatom ki felé. Ő viszont annál inkább. Mindig figyelek az óráján, jók a jegyeim az említett tárgyból. Cinikus velem, rocker vagyok, ezért a külsőmre is tesz megjegyzéseket. Igazságtalanul osztályoz, összehasonlítottam egy dolgozatot a társaméval, arra kapott ötöst, amire én négyest. Vannak ilyen nyaligépei a csoportból. Nem tanít valami jól, emiatt alig értjük meg. Ráadásul a nyakunkon a felvételi. Én egy erős gimibe szeretnék felvételt nyerni, ahová azért nem elég egy pl. 40%-os központi matek.
Nő az illető.
14/l
Elég fura a leírás, mert a matek tipikusan az a tantárgy, amiben nem nagyon lehet kivételezni. Ha valami jó, és járt rá pont, akkor neked is megkell adja, vagy nyugodtan elkezdhetsz reklamálni..
Ha pedig nem jó a tanár, akkor fejleszd magad, vagy magántanár.
Legalább neked segít a matektanárod,nálam úgy kezdte amikor még nem ismert,hogy kiabált velem az osztályban és nem segített,majd az osztályfőnököm kérésére segített volna csak, ha hagyom ,én visszautasítottam,nem kérek az ilyen nőkből..és ezt megírtam neki levélben,erre az volt a reagálása,persze az osztály előtt,célozgatva rá "most tanába nem olvastam az e-mailjeimet"majd folytatta hogy "jól elidőzők az óráján" ,persze..biztos,magamba,és még azt hittem normális emberhez méltóan meglehet vele beszélni,hát tévedtem..de még így is nekem volt bűntudatom,csak tudnám mitől,amikor ő volt az aki gúnyolt..mert rossz vagyok matekból..persze ezt sose mondtam el senkinek csak itt a gyakorin.hun
Így váltunk el 2014 ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!