Ebben az esetben is azt jelenti, hogy nincs valakinek humorérzéke?
Ha viccet mesélnek nagyon ritkán nevetek, annak ellenére, hogy van humorérzékem.
Ha faarccal mondják el, akkor lehet akár milyen jó nem fogok nevetni. Tudni kell jól előadni.
Jó kérdés! A legtöbb viccen én sem nevetek. Mosoly maximum. Nagyon ritka, hogy megnevettet. Amúgy ugyan ez van például a neten is. Nézek valamilyen videót például youtubeon Arc Nélküli Manust aztán a kommenteket olvasom, hogy egyesek ilyeneket írnak, hogy "leesnek a székről a nevetéstől", "padlót fogtak a nevetéstől", "fél órája röhögnek", "vihognak"... Hát legjobb esetben vigyorra áll a szám, de ilyet, hogy percekig nevessek valami poénon... Hát az nem megy. Meg ezek a fail válogatások is. Ma láttam egy ilyen videót az volt alá írva, hogy aki egyszer sem vigyorodik el rajta azzal valami baj van. Hát oké megfogott a videó volt benne 2-3 jelenet aminél megintcsak vigyorogtam, de összesen volt benne legalább 20... A többi meg egyáltalán nem volt nevetséges. Valaki fejest nyom a betonra hát ezen ki a tököm nevet? Azzal van a baj nem velem.
Ja meg ezek a humoristák "Markod-Nádas" amikor Fábrynál voltak vendégek. Micsoda műsort nyomtak ott, mindenki kommenteli, hogy milyen viccesek, de könyörgöm IGAZÁBÓL olyan dolgokat csináltak amiket én általános iskolás koromban. Gyermeteg poénok voltak felnőtt férfiak benne a korban, elvileg elismert humoristák is, de valahogy semmi vicceset nem képesek produkálni nekem. Márpedig van humorérzékem, velem is megesett már, hogy nagyon jót nevettem valamin, nem vagyok egy fapofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!