Ti mit tennétek ebben az esetben? Iskolaváltás?
Figyelt kérdés
Szóval ofőm megutált egy bizonyos dolog miatt. Fél éve minden nap próbálom jóvátenni, de nem hagyja. Megpofozott már, körülírta azt is, hogy egy k**** vagyok, én ezeket a dolgokat is hajlamos lettem volna felejteni. Amit viszont nem, hogy megutáltatott az osztállyal. Utálok már bejárni. Régen rengeteg "barátom" volt az osztályban, igazából egy lánnyal nem voltunk olyan hú de jóban, de simán megtűrtük egymást. Néha még dumálgattunk is egész kellemesen. Most alig van pár ember, aki beszél velem. Ofőm az igazgató előtt is kimondta, hogy én már bármit tehetek, ő utálni fog...az igazgató szerint is jobb lenne egy másik iskola. Viszont csak egyetlen olyan másik suli van, ahol nem kéne abbahagynom az olaszt. De oda meg nem biztos hogy átvesznek, mert a reál tárgyakból szörnyű vagyok. Humánok ötösek, de ez egy színvonalas iskola, ott mind a kettő fontos. Ha nem vesznek át, akkor van egy gimi ahova tuti átvennének, viszont ott nincs olasz és ezért fájna a szívem nagyon...:( van még az a lehetőség, hogy maradok májusig és akkor májusban érettsézik előrehozottan és utána akkor bátran mehet a német a másik suliban, de addig nem szeretnék várni, így is már három hónapja tűröm a megaláztatások tömkelegét szó nélkül...bocsi a rossz kategóriáért, de ez nagyon fontos! Boldog Karácsonyt Mindenkinek :*2013. dec. 25. 16:26
1/10 anonim válasza:
Mégis, mit tettél, hogy megpofozott (?!) és a szüleid még nem borították rá az asztalát?
2/10 anonim válasza:
"Megpofozott már, körülírta azt is, hogy egy k**** vagyok"
"Ofőm az igazgató előtt is kimondta, hogy én már bármit tehetek, ő utálni fog...az igazgató szerint is jobb lenne egy másik iskola"
Biztos nem ok nélkül... rámásztál az ofőre a felesége előtt, vagy mi?
3/10 *Glissade* válasza:
Menj át egy másik suliba. Ha az Olasz nem marad, be sajnáld, majd vizsgázol belőle később!
4/10 A kérdező kommentje:
Hát a szüleim idegesek voltak, le is ültek vele beszélni, ahol azért elmondták neki, hogyha ők nem vernek , akkor más se érjen hozzám ilyen módon. Igazából annyi a lényeg, hogy elmentünk egy hetes londoni útra, ahol pár diákkal a suliból elmentünk egy pub-ba, és nem találtak minket reggelig. És hát ennek híre ment. És persze marha nagy hülyeség volt, meg is bántuk és tényleg próbálom jóvátenni. A k**** szó használata azért volt, mert az ottani fiúkkal csináltunk képeket és hogy biztos szexelni is voltunk...pofon meg akkor ért, mikor hazaértem.
2013. dec. 25. 16:35
5/10 anonim válasza:
Arra én is kiváncsi lennék, hogy miért pofozott meg és viselkedik így. Tuti nem ok nélkül. Biztos nem te vagy a hunyó ebben a történetben?
6/10 anonim válasza:
... és ezért utált meg az osztályod, a veled egykorú gyerekek? Ugyan már! Ha nem akarod elmondani, mi az ok, rendben, de ekkorát azért ne lódíts, itt se tökhülye mindenki...
8/10 A kérdező kommentje:
De én vagyok a hunyó, le is írtam. Viszont ez már sok, hogy három hónapja történt és még mindig csak alámrak folyton meg híresztelget meg nem történt dolgokat...
2013. dec. 25. 16:38
9/10 A kérdező kommentje:
17 voltam.
2013. dec. 25. 16:39
10/10 anonim válasza:
Hát, itt valami nagyon sántít... egyetértek az egyik előző válaszadóval: ha nem akarod elmondani oké (bár egy noname oldalon nem hinném, hogy bármi következménye lenne), de ne kamuzz ilyen marhaságot. Egy ilyenre nem fogja azt mondani neked az igazgató, h jobb lenne másik iskola, meg a többi gyerek se utál meg... meg érdekes, hogy csak te vagy k._rvázva meg b._sztatva, holott nem egyedül mentél el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!