Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lehet a bajom? Mit tegyek?...

Mi lehet a bajom? Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Általános iskolás vagyok 6.osztályos,év elején 3 hetet hiányoztam de úgy hogy egyszer mentem egyszer nem,hányingerem volt és hánytam 2-szer,izgulás miatt volt de az az érdekes hogy eddig ha izgultam nem volt soha hányingerem,amúgy a BFF-em hanyagolt egy csajjal akit utáltam és ő is utált engem és ez viselt meg ennyire.Azóta megmondtam a barátnőmnek hogy ez volt a bajom szóval már ő is utálja azt a csajt.Rendeződtek a dolgok,de egy pszchiológushoz kerültem de nem veszem észre hogy javultam volna,1 hónapig jó volt minden aztán nov. elejétől csak úgy hányingerem van a mai napig (igaz sok erős csipszet,kaját ettem de egy hónapja leszoktam róluk).

Szóval 1 hónap és kedden,szerdán nem mentem,utána igen,jövőhéten ugyanez,na és ma haza kellett hozni mert majdnem hánytam...

Még mindig van hányingerem de nem annyira mint a suliban,betegesen hiányoznak a szüleim mindig még akkor is ha mellettem van anya...

Szerinzük túl sokat foglalkoztak velem és nem tudok önállósulni,emellett idegesek hogy beképzelem a rosszat ezért van hányingerem,vérképem tökéletes,anyáék szerint idegi alapon van ez az egész,a suliba nem szekál senki,jól megvagyok az osztályommal de félek hogy a sok hianyzás miatt szekálni fognak stb. már a tanároktól is félek,80 órát hiányoztam pedig még félév sincs,meg a suliba mindig félek nehogy hánnyak,hipohonder is vagyok és fogalmam sincsen mi lehet abajom?

Imádkozni is szoktam hátha csoda történik,de eddig még semmi...

Segítsetek! :'(

2014. dec. 8. 10:59
 1/2 anonim válasza:

Ha vannak barátaid és jóba vagy az osztályoddal akkor miért vagy ideges ? Nem fognak lenézni attól mert sokat hiányzol a tanároktól meg ne félj pl: van egy ismerősöm modellkedik minden évben több mint fél évet hiányzik az utazások foztózások stb miatt és igen irigyek rá mert gyönyörű lány, de nem bántja senki amiért sokat hiányzik.

Nyugodj meg tanulj az iskolára és gördülni fog.

2014. dec. 8. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

De még azért várom a válaszokat :S

2014. dec. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!