Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet belőle bajom?

Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm belenyúlt az egyik osztálytársamnak a szekrényébe kivett belőle 1 zacskó sódert(nem hülye,de kellett az egyik osztálytársamnak technika órára!És a lány barátom azt gondolta hogy "drog"Odanyomta a kezembe,és én meg visszadobtam!Erre beleakadt a körme,és kiszakította!Feltakarítottunk,és (csak én)bocsánatot kértem a fiútól!Vele megbeszéltem és rám nem haragszik!Köviórán beköpte az ofőnek és ő hallotta ahogy még1szer bocsánatot kértem és erre ezt mondta az ofőm:"bocsánatkéréssel még nincs elintézve"Gondolom kivehette hogy ott voltam meg minden!Utána derült ki mert eddig nem mondta a barátnőm hogy "beleakadt a körme" és így én nem érzem magamat ezért bűnösnek!Csak annyi hogy visszadobtam,de attól még annak a "sódernak" semmi baja nem lett!Ja meg még ofő ezt is mondta a barátnőmnek:"Kitalálom még a büntetésed"!nekem nem mondta gondolom nem leszek lecseszve!Mit gondoltok erről?Lehet belőle bajom?

2014. okt. 13. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinnem... De nem szep dolog mas szekrenyeben kutakodni, meg akkor sem ha megengedi...... Ejnye-bejnye!
2014. okt. 13. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem!

A fiú a lányt köpte be, az ofő meg azt hitte, csak szimplán véded a barátnődet és kiállsz mellette, szerintem Neked semmi bajod nem lesz ebből az egészből.

2014. okt. 13. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Nem én voltam ezt világosan leírtam!dudni kéne olvasni!:P

Kedves második!

Köszi a válaszod!:))

2014. okt. 14. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!