Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mi van velem az utóbbi időben, sokszor feszengek, hisztérikus rohamaim vannak, félek, magányosnak érzem magam, egyszerűen senkinek sem tudok a problémáimról beszélni. Olyan jó lenne egy barát akivel minden nap megbeszélhetném a dolgaimat. Undorodom magamtól. Már odáig süllyedek hogy ide írom ki a problémám.2014. nov. 30. 19:22
2/7 anonim válasza:
Magányos vagy, és tehetetlennek érzed magad és ez frusztrál téged.
3/7 anonim válasza:
Gondolom, olyan 15-16 év körül, fiatal lány vagy, aki valamiért nehéz időszakon megy keresztül. Másnak is vannak/voltak ilyen időszakai.
Ha öngyilkossági gondolataid, próbálkozásaid voltak, akkor keress fel egy pszichiátert, aki segít kideríteni, mi a baj.
6/7 Kis O válasza:
Figyelj, én nem vagyok egy pszichológus,de szívesen meghallgatom mások gondjait,és próbálok segíteni..persze van ,hogy az ember nem tud hozzá szólni valamihez,de azt tudom ,hogy valamikor az is elég ,ha az ember elmondhatja valakinek a bajait.Szóval,ha szeretnél beszélgetni,akkor írj:) 17/L
7/7 A kérdező kommentje:
14/lány vagyok...
2014. nov. 30. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!