Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kedves szülőtársaim. Az...

Kedves szülőtársaim. Az előbb jött haza a fiam (13) azzal, hogy az utcán hazafelé egy, az iskolájukba járó etnikum megrugdosta. Du megyek be suliba, beszélek az osztályfőnökével és a gyerek védelmissel is. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen esetek 90%ában a cigányok kezdenek el kötekedni, nem titkolom: az összeset fel kellene lógatni, minden nagyobb városban jutnának a villanypóznákra.
2014. nov. 19. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:
#10,igazad van, meg is kérdeztem,mi történt? Vki azt híresztelte,hogy a fiam megverte,és ez őt sérti,mert nála nincs erősebb.(ez komoly).Mielőtt bárki azt mondaná,hogy elfogult vagyok( lehet,bár próbálok objektív lenni)tartom a kapcsolatot az gyerek tanáraival és nem sosem volt agresszív megnyilvánulása senkivel szemben.Másrészt,annak a fiúnak már próbálták kitenni a szűrét a suliból,mert egy tanárt is bántalmazott. Hát ez érem másik oldala.
2014. nov. 19. 22:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a nyelvtani hibákért,de még most is ideges vagyok.
2014. nov. 19. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:

20 éves lány vagyok és a miért-hez szeretnék hozzászólni.

Ki kit vert meg és miért.

Nekem eddig két összetűzésem volt még elsős-másodikos koromban a kisebbséggel.

Zách utcában laktunk ami egy köpésre van a Hős utcától,ahol nagy számban leledzenek.

Mindenfajta ok nélkül pár,falkában vonuló feketeindián körbevett és a végén kaptam egy pofont mert "bántottam" a kishugocskát.Hozzáteszem 6-7 évesen találkoztam először velük,nemhogy a hugicát nem ismertem de őket sem.

Aztán rá egy évre megint,egy osztálytársammal mentem haza.A srácot leteperték elverték én pedig hazafelé szaladtam és egy autóba pakoló házaspártól kértem segítséget.

Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy nagyon nem kell őket provokálni..

Kedves édesanya,annyit tanácsolok,hogy ne hagyd annyiban az ügyet,ha látják hogy megtehetik egyszer megteszik mégegyszer.

2014. nov. 20. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!