Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 4 gyerek után miért nem lehet...

4 gyerek után miért nem lehet kérni ingyenesen a lekötést? Nem az etnikum tagja vagyok---őket szó nélkül kötik le.

Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból nem szedhetek semmilyen fogamzásgátlót, és az "eszközöket" sem bírja a szervezetem....4 gyermekem van és nem szeretnék többet!!De így nem az igazi az együttlét mert olyan rossz mindig elvárni a "zoknit" ennyi év után is:(
2012. febr. 2. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mennyibe kerül?
2012. febr. 2. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
én úgy tudom 3 után már megcsinálják ha kéred hol laksz pontosan mert az én orvosom csinál ilyet Bp
2012. febr. 2. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Megcsinálják Tb-re is, csak várni kell rá, ismerősömnek asszem mondtak rá vagy 1-1,5 évet. asszem Bp-en csak egy helyen van erre lehetőség.

Ha fizetsz,akkor minden további nélkül már mehetsz is,de godnolom 4 gyerek mellett ez nem opció.

2012. febr. 3. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Kecskeméti vagyok, a 4 . babánál kértem de azt mondták mivel sima szülés volt esély sincs rá....ok mondom akkor utána valamikor mihelyst lehet......válasz, "hát nem lehet csak ha szül és császáros lesz" --na köszönöm szépen!!!
2012. febr. 5. 13:13
 5/6 anonim válasza:
Én Hatvanban lakom, itt is csinálják- pénzért. Ahogy tudom, elég drága, de összegre nem emlékszem, nem akarok hülyeséget írni. Itt akkor ingyen csinálják, ha császároznak, ha valaki normál úton szül, annak is csinálják pénzért.
2012. febr. 10. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Utána jártam kicsit....45 ezer hát ennyi pénzem nincs ..... sajnos!!
2012. febr. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!