Egy monoklival te elmennél az osztály találkozóra?
LoL előző :D
Amúgy igen, mindenképp elmennék, mivel osztálytali nincs valami gyakran... és nem feltétlenül kell kitalálni sztorit hozzá, bár ezt rádbízom. Ha nagyon zavar és inkább visszavesz a sármodból, akkor fesd le :D Ez most lehet, hogy nem hangzik jól, és lebeg a fejed fölött a nagy zöld kérdőjel, hogy "normális vagy válaszoló? sminkeljek? egy fenét!!" de vannak olyan bőrfestékek például, amikkel tetoválást meg ilyesmit lehet elfedni. Az pl jó lehet a monoklira, de végső esetben megteszi valami kis alapozó a barátnőd/feleséged (persze ha van) sminktatyójából. De monoklival vagy lefestettel: akkor is menj el :)
#1! Bekapi, nem vicces, de azért mosolyogtam rajtad :)
#2! Köszönöm a biztatást, jól esett. Itthon nem találtam rendes púdert és semmi használhatót. Amúgy jó ötlet.
#3! Festék hiányában megsem mentem el. Eléggé lahangolt voltam emiatt és itthon is nem a szemembe néztek hanem a szememet nézték. Ha kicsit is kiderült volna, hogy van egy monoklim, amit rejtegetni akartam (vagy épp nem), akkor valószínű ezen nevettek volna és igy is feszült voltam emiatt.
#4! Ha nő lennél akkor se tűrd, hogy valaki is kezet emeljen rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!