Én vagyok az egyetlen aki nem szereti az osztálytársait?
Nem ezek a legszebb éveid, ezt csak azok mondják akik egy házig meg egy családig nyújtózkodhatnak az életben, nagyobb dolgokra nem is vágynak.
Én sem szerettem az előző osztályom, kb 1 barátom volt benne. Próbál meg találni egy társaságot, vagy legalább 1 embert akivel jól elvagy.
Nekem is hatalmas nagy változás volt 8.-ból 9.-be menni, mint ha nem 1 évet öregedtem volna, hanem 5-öt.
Amúgy hogyan lehet végigsírni összes órát? Annyira nem rossz az iskola, hogy sírjak miatta.
En mar 6 eve vagyok gimis es ugyanazzal az osztallyal vagyok mint nikor kezdtem es meg mindig nem birom oket. Egyszeruen nincs meg az osszhang es alig 1-2 ember van akivel joba vagyok es ugy gondolom, hogy ennyi eleg is. Nem meg mindd szeretni, csak figyeld meg a legszimpibbeket es ha ugy gondolod h kikotttok egymassal akkor peobald meg.
En nem vagyok kolis de akikkel joban vagyok azok azok es ahogy meselnek a kolis eletukrol azt vettem eszre h sokkal kozelebb tudsz ott par emberrel kerulni mint az osztalyban :)
nem, szerintem még nagyon sokan vannak rajtad kivül. én külföldön jàrok iskolàba és minden évben màs az osztàlyom; volt olyan év amikor nagyon nem szerettem az osztàlyomat, most jobb, de azért most sem igazàn szeretem az osztàlytàrsaimat. szerintem nem ezek a legszebb évek...legalàbbis remélem.
én 4 éve azt mondtam hogy nem fogok kibirni még 5 évet ebben az iskolàban...és most màr nekem egy év sincs hàtra a gimnàziumbol, mégis kibirtam. Probàlj meg ne arra gondolni hogy ezt nem birod sokàig. biztos van legalàbb egy pàr rendes ember az osztàlyodban, azzal baràtkozzàl aki szimpatikus, a többiek mindegy hogy mit csinàlnak; és tudd hogy te ugyis jobb vagy nàluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!