Iskolában elég csak azoknak a tanároknak köszönni a folyosón, akik tanítanak?
Figyelt kérdés
A többinek nem illetlenség nem köszönni?2014. okt. 6. 21:45
11/14 anonim válasza:
jaa és egyébként van egy random franciatanár nálunk, akivel csak úgy elkezdtünk köszönni egymásnak, de szerintem ő még a nevemet se tudja csak voltam valami előadásán :DD de neki sem az ezer fős tömegben köszönök, mikor észre sem vesz...hanem mondjuk mikoraz üres folyosón megyünk szembe és éppen kialakul egy szemkontaktus.
12/14 anonim válasza:
Ember! Arról van szó, hogy a folyosón. Nem arról, hogy helyettesítő tanárként és egyben vaidegenként megjelenik a tanár az osztályban és nem kell köszönni neki. Nem arról van szó, hogy bemegy a tanuló tanáriba és nem kell köszönni a vadidegen tanárnak.
A folyosó az iskola utcája. Ennyi erővel azon is ki lehet akadni, hogy az egymás számára ismeretlen tanulók nem köszöngetnek egymásnak. Hülyeség a folyosón vadidegenek köszöngetni, ismétlem, a folyosón, ahol leginkább csak közlekedési célból vannak az emberek.
13/14 anonim válasza:
én nem köszöntem az egyik tesitárnak és elkezdett ordítani ,hogy a kur.. anyámat letöri a kezem és felnyomja a seggembe ha még egyszer nem köszönök neki.
14/14 anonim válasza:
és kb. 2percig ordított torkaszakadtábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!