Ti köszöntök az utcán azoknak a tanároknak a sulitokból akik nem tanítanak titeket?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 21:25
3/11 anonim válasza:
Én még a ribanc néninek is köszönök az utcában, pedig nem vagyok még az ügyfele.
4/11 anonim válasza:
Hát én nem. Minek köszöngessek, ha nem is ismerjük egymást, és életünkben nem beszéltünk. Aki nem tanít, de ismerjük egymást, valahogy már beszélgettünk, annak persze, hogy köszönök.
5/11 anonim válasza:
Ha már korábban beszéltem vele, akkor igen, ha még sosem beszéltünk egy szót sem egymással, akkor nem.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy köszönök mindenkinek, akit bárhonnan is ismerek. (És figyelembe véve a pocsék arcmemóriámat, inkább még azoknak is sokszor, akiket nem ismerek, csak esélyes, hogy ismernem kéne. :P)
7/11 anonim válasza:
Köszönök én is boldog, boldogtalannak....
Falun lakunk, nem tudom, kit ismerek, kit kéne ismernem.
Csak soha nem tudom, magázódunk, vagy tegeződünk..
Ja, ez a szenilitás már az öregség kezdet..:)
Vagy nem is a kezdete ?
8/11 anonim válasza:
Jajj, igen, ez a magázódás meg tegeződés... Fogalmam sincs soha. :D
Szerencsére azt, hogy jó reggelt pl. még annak is mondom, akivel tudom, hogy tegeződöm, szóval az belefér. :D
9/11 anonim válasza:
Én nem, még a saját tanáraim sem ismernek fel néha (nem mind, de 1-2 már 2 éve tanít, és még mindig nem tudja ki vagyok...). Persze attól még köszönök neki, de egy olyan tanár, aki nem tanít, nem hiszem hogy megismerne.
10/11 anonim válasza:
Aki nem tenít, de már beszéltünk, annak köszönök. Aki nem tanít, és csak néha látom a suliban, annak nem köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!