Probléma lehet a kendombol a tanároknak?
Sziasztok!
Jovore megyek gimibe,muzulmán vagyok,lány,és hordom a hijabot-fejkendot.
Persze nem extrém módon,nem jrok feketében,csak lazább az oltozetem és kendom van.
Lehet ez a tanárok számára probléma?Azt tudom h nem vetethetik le,de ebben a gimiben eléggé beskatulyázósak a tanárok.Szerintetek ez hatással lehet a tanulmányaimra?
igen, aki előítéletes, utálni fog ezért, illetve megpróbálhatják szabályzatba foglalni, hogy "nem megfelelő iskolai öltözet" és figyelmeztetni érte. a vallási tolerancia sokszor csak elméletben létezik. akár tanárok közt is.
ha tanácsra van szükséged, keress fel a közeledben vallási vezetőket, jogászokat, vagy jogvédő szervezeteket.
Koszonom a válaszokat.
Na,ezt tuti nem feltételeznék,meg amugy is akkor megmutatom a fulemet ha nagyon muszáj.Ennyire elvetemult nem vagyok.:)
1.csalni lehet kendő nélkül is, tehát ha ebbe kötnek bele, az csak kifogás lesz.
2.érettségin is nyugodtan felveheted, értelemszerűen akkor nem a rózsaszín virágos változatok a nyerők, hanem valami ami színben harmonizál a ruháddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!