Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bepisiltem 16 évesen óra...

Bepisiltem 16 évesen óra alatt az osztály előtt; most mit tegyek? Mit tegyek ha majd gúnyolódnak? Hagyjam ott a sulit?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és tegnap bepisiltem az osztályom előtt.

Nem vagyok felfázva, nem vagyok inkontinens, csak rengeteg Fantát megittam, a tanár nem engedett ki WC-re és, egy idő után, nem bírtam tovább. Bepisiltem. Bepisiltem az egész osztály előtt. Bepisiltem 16 évesen.

És mindenki nézett én pedig felkaptam a táskám és kirohantam és mázlimra a portás nem volt ott, ezért elszaladtam az iskolából.

Itthon nem mondtam el.

Most mit tegyek? Nagyon félek visszamenni oda hétfőn. És ha gúnyolnak, mit tegyek?

Folyton sírnom kell, ha rá gondolok és tegnap végig sírtam és most is sírok.

2014. szept. 27. 15:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer harmadikba osztálytársam aki akkor 10/F volt nem engedték ki és... Mindenki gúnyolta. Efyszer különben elsőben én is de az annyira nem gáz ,többen is bepisiltek elsőbe,de 16 évesen? Na jó egyszer mentünk a buszra 3an és azt hittük lekéstuk a buszt és gyaligolva mentünk el,viltám szidás,nem hinné hogy ezt boldigan meguszid,
2018. nov. 14. 16:59
 32/33 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer elsőben én is aztán harmadikba egy osztalytársam,imadkoztam meg kívántam higy felejtsék el és amikir ilyen eset van mindig csak az osztálytársamat említik lehet hogy én esetem elfelejtették,mahd elfelejtik,te meg vágj vissza
2018. nov. 16. 14:00
 33/33 anonim ***** válasza:
76%
Engem is cikiztek miatta,de utána egyik osztálytársam is pepisilt,imátkoztam istenhez higy felejtsék el,és mindig az osztálytársam emlegetik engem nem is
2019. jan. 19. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.