Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bepisiltem 16 évesen óra...

Bepisiltem 16 évesen óra alatt az osztály előtt; most mit tegyek? Mit tegyek ha majd gúnyolódnak? Hagyjam ott a sulit?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és tegnap bepisiltem az osztályom előtt.

Nem vagyok felfázva, nem vagyok inkontinens, csak rengeteg Fantát megittam, a tanár nem engedett ki WC-re és, egy idő után, nem bírtam tovább. Bepisiltem. Bepisiltem az egész osztály előtt. Bepisiltem 16 évesen.

És mindenki nézett én pedig felkaptam a táskám és kirohantam és mázlimra a portás nem volt ott, ezért elszaladtam az iskolából.

Itthon nem mondtam el.

Most mit tegyek? Nagyon félek visszamenni oda hétfőn. És ha gúnyolnak, mit tegyek?

Folyton sírnom kell, ha rá gondolok és tegnap végig sírtam és most is sírok.

2014. szept. 27. 15:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit nem érdekel az óra, akkor tökmindegy, hogy ott ül-e vagy sem. Időkorlátot meg lehet kikötni: max 5 perc.

Ezenkívül eléggé látható már valakinek a testbeszédén, amikor tényleg már majd bepisil.

Egyszerűen tanári parasztság az ilyen, hogy nem engedi ki.

Megnéznélek téged, hogy hogyan bírnád, ha már nagyon kell, de nem mehetsz ki.

2014. szept. 28. 16:45
 12/33 A kérdező kommentje:

Kedves személyes üzenet írók!

Kérlek ne írjatok többet nekem! Higgyétek el, eléggé szörnyű érzés ez most nekem... Ráadásul, amellett, hogy borzasztóan rossz kedvem van, ha rágondolok, egy szerencsétlennek érzem magam, rettegek, hogy mi vár rám holnap a suliba. Még a Facebookba se mertem belépni azóta, a telefonom és végig ki volt kapcsolva.

A másik, meg, hogy nem kérek erről részletes beszámolót, hogy egy emberi hólyag mennyi folyadékot bír el és hogy pontosan mi történhetett velem, ami miatt nekem nem sikerült ezt a mennyiséget kicsöngőig bent tartani...

És miért érdekel titeket, hogy milyen ruhában voltam?

És miért érzitek úgy, hogy ismerkedni szeretnétek velem csak azért mert bepisiltem?

Bocsánat, de már a tizedik ilyen jellegű levelet kapom meg, amiben valaki elkezdi elemezni az eseményeket, utána leírná, sokat segítene, ha leírnám, milyen ruhában voltam, esetleg részletesen írnám le, hogy jött rám a pisilhetnék, milyen erős volt, stb. aztán meg, hogy mi a nevem, mi a nemem... És szenvedélyesen ír a bepisilésről 200 soron át...

Ez eléggé ijesztő, már ne haragudjatok!

2014. szept. 28. 17:21
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Az itteni felhasználók jó része perverz disznó, azért kapsz most tőlük ilyen leveleket. Nyomd le az üzenetnél a "Nem fogadok tőle több üzenetet" gombot, így tiltólistára teszed őket!
2014. szept. 28. 18:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező: eltelt a hétfő, szeretném megkérdezni, hogy hogyan telt az iskola?
2014. szept. 29. 12:49
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó tanár! 44 éve mi egyszerűen felálltunk és kimentünk. A simlisebbek cigizni is ugyanoda:)
2014. okt. 23. 22:40
 16/33 anonim ***** válasza:
47%

Szegenykem en soshase csufonalakmhanem meg vigasztalnalak

Tudok valamiben segiteni ?

2014. okt. 28. 13:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy fiú bepisilt, pár nappal később egy lány a pad alá hányt. Egyiküket se csúfoltuk, nem közösítettük ki őket.
2014. dec. 8. 10:05
 18/33 anonim válasza:
100%

Szerintem ne aggódj a csúfolás miatt, ha nomrálisak nem fognak csúfolni! ez nem a te hibád volt, a seg*fej tanáré. Megjegyzem nálunk egyetemen bármikor felállhatsz és kisétálhatsz, tehát aki azzal jön, hogy egyetemen 1,5 óra és ki lehet bírni, nem. nem lehet kibírni, JOGUNK van hozzá, hogy szükségleteink kielégítése céljából elhagyjuk az órát ha ez létfontosságú, és a pisilés igenis az.

Kedves kérdező, remélem minden jól alakult a suliban és nem piszkáltak!

2014. dec. 29. 16:56
 19/33 anonim ***** válasza:
47%
És milyen sűrűn mennek ki nálatok egyetemi előadás/gyakorlat alatt pisilni az emberek?
2015. jan. 1. 02:09
 20/33 anonim válasza:
100%
Nem szokásom azt figyelni, hogy ki mikor jár ki pisilni :)
2015. jan. 5. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!