Bepisiltem 16 évesen óra alatt az osztály előtt; most mit tegyek? Mit tegyek ha majd gúnyolódnak? Hagyjam ott a sulit?
16 éves vagyok és tegnap bepisiltem az osztályom előtt.
Nem vagyok felfázva, nem vagyok inkontinens, csak rengeteg Fantát megittam, a tanár nem engedett ki WC-re és, egy idő után, nem bírtam tovább. Bepisiltem. Bepisiltem az egész osztály előtt. Bepisiltem 16 évesen.
És mindenki nézett én pedig felkaptam a táskám és kirohantam és mázlimra a portás nem volt ott, ezért elszaladtam az iskolából.
Itthon nem mondtam el.
Most mit tegyek? Nagyon félek visszamenni oda hétfőn. És ha gúnyolnak, mit tegyek?
Folyton sírnom kell, ha rá gondolok és tegnap végig sírtam és most is sírok.
Bepisibepisiltem 15 evesen az iskolaba az osztaly es a tanar elott!
En 15 eves fiu vagyok szunetben nem tudtam elmenni pisilnii,kovetkezooran nem engedett ki a fizika tanar wc re feleles kozben nagyon kellett mar nem birtam tovabb tartani bepisiltem!bepisiltem az egesz osztaly es a fizika tanar elott.Kekszinu susogos orkan nadrag volt rajtam ojan szinten bevizeltem ,hogy az orkan nadragomon vegig lefolyt a vizeletem mindenem elazott! Az osztalytarsaim es a tanar kinevetett!Rohogot rajtam mindenki az osztalyba kigunyoltak! Szegyeltem magam!UTanna jott a fekete leves kivittek a tesi tanariba es ott vartam meg anyukamat hogy hozzon tiszta susogost es boxert! Kukira kellett levetkoznom mindenem pisis let a boxerem es a susogos orkannadragom is! Ma nem mentem suliba szegyelem magam mitt tegyek!Valaszt kerek egovolt ,gogy bevizeltem es kukiba altam.
Minden csoda három napig tart és mással is előfordult már, csak nem veri nagy dobra.
Érettségi találkozón már csak röhögtök majd rajta.
Én 21 évesen pisiltem be nyilvánosan az utcán. Szerencsére ismerősök nem látták, de így is nagyon kellemetlen volt. Szóval bárkivel megesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!