Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársaim cikiznek...

Az osztálytársaim cikiznek mert ugyanabba a ruhába megyek iskolába minden nap. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem koszos,nem büdös,szoktam mosni.erre már azt is rám fogták hogy büdös vagyok...holott minden nap rendesen megfürdök..az is érdekes hogy csak ők érzik.ki vagyok közösítve.

köszi előre is a segítséget !

2014. szept. 25. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
azért egy 5 napig hordott pólónak már masszívan van szaga...
2014. szept. 25. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? fiú vagy lány?
2014. szept. 26. 00:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

nem kell velük foglalkozni, ha jó vagy az iskolában, jó pályát választasz, és 15 felett dolgozol is, akkor később sikeres ember leszel, és akár melegítőben is mehetsz tárgyalásokra.

pénz beszél.

2014. szept. 26. 12:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg hogy nem foglalkozok velük mert már ott tartanak hogy összebeszéltek hogy ruhástul következő tesi órakor be löknek a zuhany alá...
2014. szept. 26. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor vagy elmondod ezt a tanárnak, ha megtörténik szintén jelented és mutatod, vagy összeszeded a haverjaidat és jól összeveritek akik ezt csinálták.

mivel feltételezem nem vagy az utóbbi típus, marad az első. pár ilyen húzásuk után repülnek, aztán vagy elgondolkodnak rajta, vagy lesz belőlük kisegítő iskolás közmunkás.

2014. szept. 27. 06:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy fürdesz. De azért a pólót legalább 2 viselés után jó lenne kimosni. Megszagolhatnád a hónaljánál, hogy milyen fincsi illata van.
2014. okt. 4. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd nekik hogy vegyenek neked ha annyira zavarja őket. :D
2014. okt. 23. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!