Miért cseszegetnek az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, izmos vagyok és nem is szólok senkihez egész nap mert nagyon gyerekesek.
Nagyon nem illek ebbe az iskolába mert az előző osztályban is piszkáltak, vagy tipikus áldozat vagyok?
Azért nem szólok senkihez mert utálom őket nagyon mert székeket törnek szét, kést dobálnak és hasonlók.
Az osztályban 2 nagyon jó barátom van és semmi több.
Idegileg már teljesen ki vagyok, depressziós is lettem emiatt.
2014. szept. 11. 21:50
1/2 anonim válasza:
Részben leírtad a választ. Mivel gyerekesek, nekik ez a szórakozás. Mint az oviban. Nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nyilván irigykednek, Nem hinném hogy olyan gyönyörűek lennének:D Engem is csesztettek mert más volt a stílusom öltözködésben zenében is és nem voltam dagadt mint a többség. És szintén csendes voltam és érettebb mint ők. Egy idő után megunták hogy velem foglalkozzanak, talán nálad is így lesz.
2/2 anonim válasza:
hányadik osztályba jársz? minek tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!